Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κοιτα κοιτα που προσπαθείς να μου την πείς κιολας :-D

Σου ζητάω εγώ συγνώμη εκ μέρους του.

Είναι παρορμητικός και δεν προσέχει με ποιον τα βάζει που και που, στο τέλος να δεις θα το φάει το κεφάλι του...

:P

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σου ζητάω εγώ συγνώμη εκ μέρους του.

Είναι παρορμητικός και δεν προσέχει με ποιον τα βάζει που και που, στο τέλος να δεις θα το φάει το κεφάλι του...

:P

Θα συμφωνήσω με το alter ego μου

Καλα μην ορκίζεσαι ;)

Επειδή είναι στάνταρ... για αυτό το πήρα :lol:

Δημοσ.
Παεί ναι. Τελικά άλλαξα γνώμη επειδή άκουσα κακές κριτικές για το iPhone.Πήρα το Omnia και δεν το έχω μετανιώσει.

δηλαδη το αλλαξες επειδη οι αλλοι λεγανε οτι δεν ειναι καλο, και οχι επειδη δεν σου αρεσε/εκανε την δουλεια που θελες?

Δημοσ.

το άμεσα διαθέσιμο στο eshop σημαίνει πάω στο κατάστημα και το παίρνω εκείνη την ώρα ή πρέπει να δώσω παραγγελία?

Και μια θερμή παράκληση ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΠΟΙΛΕΡ ΤΑΓΚΣ (έχουμε απενεργοποιημενη τη javascript ορισμενοι)

Δημοσ.
το άμεσα διαθέσιμο στο eshop σημαίνει πάω στο κατάστημα και το παίρνω εκείνη την ώρα ή πρέπει να δώσω παραγγελία?

Και μια θερμή παράκληση ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΠΟΙΛΕΡ ΤΑΓΚΣ (έχουμε απενεργοποιημενη τη javascript ορισμενοι)

απ' ό,τι έχω καταλάβει, σημαίνει ότι το χει στις αποθήκες τουλάχιστον, πιθανόν για σας τους αθηναίους σημαίνει αυτό που λες, για μας σημαίνει απλά ό,τι έρχεται σε μια μέρα αντί για 3-4 ή ποτέ:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...