Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναί έχει πολύ πιο αργή απόκριση απο το iphone. Fact.

Καλύτερο βέβαια απο το πάναργο diamond.. αλλα πάλι...

Το αρχικό του Rom φταίει γι αυτό

Αμα αλλάξεις Rom δεν έχει τετοιο πρόβλημα.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τα e-shop points του e-shop.gr δε στοκάρουν προϊόντα, οπότε μιλάμε για παραγγελία. Τώρα, αν έχεις τη δυνατότητα να πας στην κεντρική αποθήκη τους και αν κάνουν πωλήσεις εκεί, αλλάζει το πράγμα...

ok

τώρα μέσω javascript ορισμένα sites βάζουν διαφήμιση και μου σπάνε το browsing. Α, εννοείται ότι και τα βίντεος που βάζετε δεν μπορώ να τα δω (flashblock ftw). Επίσης δεν μπορώ να πατήσω και το quote την ώρα που γράφω το μήνυμα.

Δημοσ.
Θα έκανα κάτι ρόζ tbh αλλα είμαι πτώμα :P

Καλύτερα γιατί είμαι από μπύρες και μπορεί να απαντούσα... παλιό τενίστα

...μήπως γίνεται να συσχετιστεί το log-in με χρήση javascipttttttttttttttt??!?!

Κακέεεεεεε

Δημοσ.
τώρα μέσω javascript ορισμένα sites βάζουν διαφήμιση και μου σπάνε το browsing. Α, εννοείται ότι και τα βίντεος που βάζετε δεν μπορώ να τα δω (flashblock ftw). Επίσης δεν μπορώ να πατήσω και το quote την ώρα που γράφω το μήνυμα.

Δηλαδή το γλεντάς κανονικά το browsing... :P

Δημοσ.

Το μόνο υπέρ που έχει το omnia είναι το ρημαδοdivx που υποστηρίζει.

Έχοντας δοκιμάσει αρκετά αμφότερα τα κινητά (σύν το diamond που είναι της ίδιας κατηγορίας) πρώτον τα βγάζω όλα δύσχρηστα και ακατάλληλα για καθημερινή "κακή¨χρήση και δεύτερον όσον αφορά την απόκριση της οθόνης το iphone είναι η μέρα με τη νύχτα ΟΣΑ firmware upgrades και να κάνεις. Τώρα τι διαβάζεις κτλ δεν ξέρω.. Δεν τα παίρνω απο την apple (δυστυχώς)...απλά σου λέω τι βλέπω.

Η επιλογή σου σίγουρα δεν είναι κακή.. μια χαρά είναι.. αλλα δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

+ στο omnia και η δυνατότητα χειρόγραφων Notes.

Θα κυλιόμουν στο πάτωμα γελώντας (rofl) αν έπαιρνες το απεχθές diamond.

/droping dead mode on

Δημοσ.

Εμένα πάλι αυτά τα κινητά δεν με βολεύουν... (άσχετα αν είχα όλη τη σειρά "P" της Sony Ericsson, και τα 2 iphone και ένα qtek)

Σαν τα απλά κινητά δεν έχει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...