jason_rethymno Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Ναί έχει πολύ πιο αργή απόκριση απο το iphone. Fact.Καλύτερο βέβαια απο το πάναργο diamond.. αλλα πάλι... Το αρχικό του Rom φταίει γι αυτό Αμα αλλάξεις Rom δεν έχει τετοιο πρόβλημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 μπας και εννοείς firmware?
jason_rethymno Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 μπας και εννοείς firmware? ναι πες το και firmware
afentiko7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Τα e-shop points του e-shop.gr δε στοκάρουν προϊόντα, οπότε μιλάμε για παραγγελία. Τώρα, αν έχεις τη δυνατότητα να πας στην κεντρική αποθήκη τους και αν κάνουν πωλήσεις εκεί, αλλάζει το πράγμα... ok τώρα μέσω javascript ορισμένα sites βάζουν διαφήμιση και μου σπάνε το browsing. Α, εννοείται ότι και τα βίντεος που βάζετε δεν μπορώ να τα δω (flashblock ftw). Επίσης δεν μπορώ να πατήσω και το quote την ώρα που γράφω το μήνυμα.
washcloud Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 ...μήπως γίνεται να συσχετιστεί το log-in με χρήση javascipttttttttttttttt??!?!
Toufas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 βαλε το noscript αν ειναι css βλεπεις η εισαι πιο πολυ στο παρελθον?
alexzzz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Θα έκανα κάτι ρόζ tbh αλλα είμαι πτώμα Καλύτερα γιατί είμαι από μπύρες και μπορεί να απαντούσα... παλιό τενίστα ...μήπως γίνεται να συσχετιστεί το log-in με χρήση javascipttttttttttttttt??!?! Κακέεεεεεε
pappous_soulis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 μπας και εννοείς firmware? ναι πες το και firmware Αυτό που απάντησες,είναι...
teo64x Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 τώρα μέσω javascript ορισμένα sites βάζουν διαφήμιση και μου σπάνε το browsing. Α, εννοείται ότι και τα βίντεος που βάζετε δεν μπορώ να τα δω (flashblock ftw). Επίσης δεν μπορώ να πατήσω και το quote την ώρα που γράφω το μήνυμα. Δηλαδή το γλεντάς κανονικά το browsing...
jason_rethymno Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Αυτό που απάντησες,είναι... To rom?dfdfdfdfdfdf
klainmaingr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Το μόνο υπέρ που έχει το omnia είναι το ρημαδοdivx που υποστηρίζει. Έχοντας δοκιμάσει αρκετά αμφότερα τα κινητά (σύν το diamond που είναι της ίδιας κατηγορίας) πρώτον τα βγάζω όλα δύσχρηστα και ακατάλληλα για καθημερινή "κακή¨χρήση και δεύτερον όσον αφορά την απόκριση της οθόνης το iphone είναι η μέρα με τη νύχτα ΟΣΑ firmware upgrades και να κάνεις. Τώρα τι διαβάζεις κτλ δεν ξέρω.. Δεν τα παίρνω απο την apple (δυστυχώς)...απλά σου λέω τι βλέπω. Η επιλογή σου σίγουρα δεν είναι κακή.. μια χαρά είναι.. αλλα δεν είναι η καλύτερη δυνατή. + στο omnia και η δυνατότητα χειρόγραφων Notes. Θα κυλιόμουν στο πάτωμα γελώντας (rofl) αν έπαιρνες το απεχθές diamond. /droping dead mode on
alexzzz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Εμένα πάλι αυτά τα κινητά δεν με βολεύουν... (άσχετα αν είχα όλη τη σειρά "P" της Sony Ericsson, και τα 2 iphone και ένα qtek) Σαν τα απλά κινητά δεν έχει...
antonl Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 +1 @soturin Αν και συμφωνώ απόλυτα μ αυτό που λες, προκαλείς το λαϊκό αίσθημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.