ferongr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Εχ... Πηγα σημερα το πρωι και πηρα το 818 που το χε αλλος οδηγος για ενα διαστημα... Σπασμενο πλαινο αριστερο φλας, σπασμενο χειριστηριο στην υδραυλικη πορτα, ρολογια και ταχογραφοι να βγαζουν Error (βγηκε πολος μπαταριας η ασφαλεια), ενα χαος μεσα τα βιβλια... Τωρα εγω θα φαω το αυριανο απογευμα να τρεχω στα συνεργεια... Ρε πουστη μου, προσεχετε λιγο τα φορτηγα γαμω τους οδηγους σας τους καινουργιους γαμω!
wizzy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 @feron: το κόστος της επισκευής ποιος θα το επωμιστεί; Btw, προτιμώ το δικό σου video από του Parsifal.
ferongr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Φυσικα η εταιρια, αλλα δεν ειναι το θεμα τα λεφτα... Το μεσημερι που θα φαω την κινηση στο ποταμι να τρεχω Μπαθρελο... Αυτο ειναι το θεμα... Και φυσικα το ο,τι θα κυκλοφορω 4 το πρωι μες στην Αθηνα χωρις πλαινο φλας... Τουλαχιστον μολις διαβασα το manual του ραδιοφωνου και βρηκα πως να το ξεκλειδωσω και δεν θα κανω διαδρομες στη μουγκα...
wizzy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 πάλι καλά. Ε, αν βρεις τον καραγκιόζη που το οδηγούσε πριν απο σένα, πάτα του κάνα μπινελίκι μπας και συνέλθει. Α, και άκου αυτό:
alexzzz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα Offtopiacs! Ένα Youtub-άκι για να αρχίσει δυνατά η μέρα με Acid Rock: http://www.youtube.com/watch?v=azP01j-mKuw&fmt=18 Και ενα uplifting electroIndustrial
ferongr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μπα, δεν βρισκες ακρη, τα ξερω απο τον πατερα μου που ειναι πιο παλιος... Απλα την επομενη φορα, δεν κανω εξυπηρετηση σε κανεναν. Να λουστουνε ταξιδι Θεσσαλονικη με τα δικα τους. Trance ε? Χμμμ.... Thanks... But no thanks =ρ
wizzy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Κατάλαβα, φαύλος κύκλος η υπόθεση. Πάντως, είναι κρίμα να ανακαλύπτεις με άσχημο τρόπο ότι κάποια πράγματα δεν εκτιμούνται και να φτάνεις στο σημείο "κομμένες οι χάρες".
ferongr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Ασε ρε συ, καινουργιος εισαι? Κανεις δεν εκτιμα τιποτα.
wizzy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Στον επαγγελματικό τομέα ίσως. Αν και θα μου επιτρέψεις να έχω μια μικρή διαφωνία, κυρίως λόγω διαφορετικών εμπειριών. Αλλά ναι, ο γενικός κανόνας είναι ότι τουλάχιστον στον εργασιακό τομέα, το πνεύμα που επικρατεί είναι να μην ενδιαφέρεται ο ένας για τη δουλειά του άλλου, άσχετα με τον βαθμό που εμπλέκεται ο ένας στη δουλειά του άλλου.
ferongr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Τουλαχιστον θα τσιμπησω και κανα 20αρι υπερωρια (ο Καμπερος μετραει τις ωρες που εισαι στο συνεργειο ως ωρα εργασιας, σε αντιθεση με μερικους αλλους φραγκοφονιαδες εκει εξω). Οι υπερωριες βγαινουν ημι-αυτοματα (μετα απο ελεγχο του γραφειου κινησεως) απο το E-track (τον GPS ρουφιανο που στελνει μεσω GPRS live δεδομενα για την κινηση του φορτηγου).
ferongr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 ferongr εχεις καμμια σχεση με multirama; Ουδεμια. Why?
poscaman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 φλασια... δουλευα μαζι με ενα παλλικαρακι το οποιο ηταν τεχνικος στα μουλτιραμα,αλλα ειπε να γινει οδηγος στον καμπερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.