Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια που μιλαμε για μπαζα, ειχα παει παραδοση στο σπιτη της Ελλης Κοκκινου στο Πανοραμα Βουλας (διαφορα επιπλα, ειδη σπιτιου κλπ) και την ειδα οπως εβγαινε και πηγαινε να καβαλησει το VW το SUV... Κατι πεθανε μεσα μου μολις συγκρινα το προσωπο που ειδα με αυτο που βλεπω στις οθονες των σταθμων του ΗΣΑΠ... Σαν σπασμενη 60αρα ητανε.

Δημοσ.

Ρεεεεε mac-αδες... ερώτηση εν τάχει:

ποιο είναι το αντίστοιχο του notepad (.txt) σε mac; Για γρήγορα copy- paste και άλλα ψιλά!

Δημοσ.
Μια που μιλαμε για μπαζα, ειχα παει παραδοση στο σπιτη της Ελλης Κοκκινου στο Πανοραμα Βουλας (διαφορα επιπλα, ειδη σπιτιου κλπ) και την ειδα οπως εβγαινε και πηγαινε να καβαλησει το VW το SUV... Κατι πεθανε μεσα μου μολις συγκρινα το προσωπο που ειδα με αυτο που βλεπω στις οθονες των σταθμων του ΗΣΑΠ... Σαν σπασμενη 60αρα ητανε.

Η αλήθεια είναι πως στο video-clip που παίζει σε ηλεκτρικό/μετρό δεν έχει τύχει να προλάβω να την κοιτάξω τόσο ψηλά...

Δημοσ.

It just works! Πως και δεν το βρισκεις?

-----Προστέθηκε 24/11/2008 στις 12 : 37 : 03-----

Η αλήθεια είναι πως στο video-clip που παίζει σε ηλεκτρικό/μετρό δεν έχει τύχει να προλάβω να την κοιτάξω τόσο ψηλά...

Και αυτα Photoshopies ειναι.

Δημοσ.

Αφού είναι video. Τι photoshop λέτε ωρέ κακιασμένοι; (δε χρειάζεται να μιλήσετε για μοντάζ) :P

Και στην τελική ποια η διαφορά; Τη δουλειά τους την κάνουν (ν ανοίξει το -μισοκοιμισμένο- μάτι πηγαίνοντας το πρωί στη δουλεια).

Δημοσ.

Έτσι είναι. Όλοι φαίνονται κουλ στο γυαλί, αλλά αν τους δεις στην πραγματική τους ζωή, απομυθοποιούνται.

grundirtheimplacablehl6.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

grundirtheimplacablehl6.jpg

θα θέλα να μάθω από που βρήκαν το όνομα Grundir, μιας και δεν το έχω πετύχει πουθενά στα βιβλία...

Δημοσ.
θα θέλα να μάθω από που βρήκαν το όνομα Grundir, μιας και δεν το έχω πετύχει πουθενά στα βιβλία...

Όντως μόνο 1 όνομα ξέρουμε (αν θυμάμαι καλά) αλλά βαριόμουν να κάνω cut. :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Όντως μόνο 1 όνομα ξέρουμε (αν θυμάμαι καλά) αλλά βαριόμουν να κάνω cut. :P

ναι ο 2nd in command, Khamul

Δημοσ.

ποιο είναι το αντίστοιχο του notepad (.txt) σε mac; Για γρήγορα copy- paste και άλλα ψιλά!

Το TextEdit είναι αυτό που ζητάς...

Δημοσ.

Ετσι τον φώναζαν όλοι στη mordor :P και με αυτο το νικ μπαινει στο insomnia. ;)

Δημοσ.
ναι ο 2nd in command, Khamul

Πωπω, τι χαρές είχα κάνει μόλις είχα διαβάσει το όνομα στις ατέλειωτες ιστορίες.

Θραύση έκανα στον σέρβερ της μπλίζαρντ με τον νέκρο μου =))

Δημοσ.

Για σημειώσεις μικρές, εγώ χρησιμοποιώ το dashboard, τα stickies. Γενικά υπάρχουν πολλά τέτοια προγραμματάκια, μπορείς να τα χρησιμοποιείς. Δε σου καθυστερούν τον Mac.

Κάτι σε notepad είναι το TextEdit. Αλλά το θεωρώ ότι πιο δύσχρηστο (όπως και το notepad άλλωστε).

Όποιο κείμενο κι αν επιλέξεις - μπλεδίσεις (πχ μέσα στον firefox) και κάνεις drag 'n' drop στην επιφάνεια εργασίας (ή αλλού), θα σωθεί σε έναν τύπο αρχείου, που όμως δεν μπορείς να επεξεργαστείς παρά μόνο να διαβάσεις μέσω Finder.

Σημειωματάκια επίσης μπορείς να δημιουργείς και να στέλνεις με email στον εαυτό σου μέσω του Mail (ότι note δημιουργήσεις εκεί, το στέλνει στον εαυτό σου, οπότε έχεις πρόσβαση σ' αυτό από οπουδήποτε κι αν ανοίξεις το email σου).

Επίσης στο iCal αν σε βολεύει και το χρησιμοποιείς και το έχεις συνέχεια ανοιχτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...