Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το TextEdit είναι αυτό που ζητάς...

Ευχαριστώ... φοβόμουν ότι θα έπαιρνα αυτή την απάντηση... δεν μου αρέσει το textedit

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Ετσι τον φώναζαν όλοι στη mordor :P και με αυτο το νικ μπαινει στο insomnia. ;)

immune to Tolkien jokes sorry :P

Πωπω, τι χαρές είχα κάνει μόλις είχα διαβάσει το όνομα στις ατέλειωτες ιστορίες.

Unfinished Tales plz :-(

Δημοσ.
ναι ο 2nd in command, Khamul

Εχω διαβασει τις ελληνικες μεταφρασεις των 5 βιβλιων, και αν δε με απατα η μνημη μου, το ονομα Khamul δεν το συναντησα πουθενα.

Unfinished Tales ε?

Δημοσ.

Κάτι σε notepad είναι το TextEdit. Αλλά το θεωρώ ότι πιο δύσχρηστο (όπως και το notepad άλλωστε).

Μπα... το notepad με βόλευε πολύ.

Όποιο κείμενο κι αν επιλέξεις - μπλεδίσεις (πχ μέσα στον firefox) και κάνεις drag 'n' drop στην επιφάνεια εργασίας (ή αλλού), θα σωθεί σε έναν τύπο αρχείου, που όμως δεν μπορείς να επεξεργαστείς παρά μόνο να διαβάσεις μέσω Finder.

Αυτό... αυτό είναι πολύ βολικό! Το θέλω για πάρα μα πάρα πολύ πρόχειρες σημειώσεις... για μια βαθμίδα πιο πάνω έχω το evernote

Ευχαριστώ!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Εχω διαβασει τις ελληνικες μεταφρασεις των 5 βιβλιων, και αν δε με απατα η μνημη μου, το ονομα Khamul δεν το συναντησα πουθενα.

Unfinished Tales ε?

Ελληνικές μεταφράσεις? αίσχρος και ντροπή ταυτόχρονα...

yeap στα UT :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Δηλαδή δεν ειδες τις ταινίες; :rolleyes: :lol:

ofc, μου άρεσαν δεν λέω, αλλά είχα και παράπονα...

nice (old) video :P

Δημοσ.
Δηλαδή δεν ειδες τις ταινίες; :rolleyes: :lol:

Ownage!

Την είχαμε σκεφτεί και με ένα φίλο μου την ιδέα, αλλά δεν ξέραμε ότι είναι γενικά popular (και προφανώς ούτε ότι έχει γίνει και σχετικό βιντεάκι).

Πάντως σε original αγγλικά είναι διπλάσιας ποιότητας από οποιαδήποτε μετάφραση το έργο του Tolkien. Ο τρόπος που χειρίζεται την αγγλική γλώσσα, σε κάνει να αναθεωρείς ολόκληρη τη λογική της.

• Super Moderators
Δημοσ.
Πάντως σε original αγγλικά είναι διπλάσιας ποιότητας από οποιαδήποτε μετάφραση το έργο του Tolkien. Ο τρόπος που χειρίζεται την αγγλική γλώσσα, σε κάνει να αναθεωρείς ολόκληρη τη λογική της.

quote for truth...

Δημοσ.

requote for truth

Δημοσ.
Αυτό... αυτό είναι πολύ βολικό! Το θέλω για πάρα μα πάρα πολύ πρόχειρες σημειώσεις... για μια βαθμίδα πιο πάνω έχω το evernote

Ευχαριστώ!!!

Να 'σαι καλά.

Οι επιπλέον εφαρμογές, να ξέρεις ότι δε βαραίνουν το μηχάνημα (τουλάχιστον όχι σε βαθμό που να το αντιληφθείς), οπότε ανάλογα με τη φιλοσοφία σου, ψάξε, βρες και άφηνε φορτωμένα προγράμματα χωρίς ν' ανησυχείς. Εγώ έχω μονίμως 8 προγράμματα ανοιχτά το λιγότερο.

Μπορώ να πω μάλιστα ότι έχω αρχίσει να πελαγώνω μ' αυτό. Βρίσκω για κάθε τι πάνω από 3-4 ριζικά διαφορετικούς τρόπους οργάνωσης (πχ σημειώσεων όπως αυτούς που ανέφερα, ραντεβού, ταινιών ή άλλων) και δεν μπορώ να κατασταλάξω. Ο καθένας έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...