washcloud Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 δεν γράφω με τα πόδια, γράφω ΚΑΙ με τα πόδια... AHHAHAHAHAHAHAH ΜΑΛΑΚΑ, Ε Λ Ι Ω Σ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: ...όσο γι' αυτό... 'Η σαν τον τύπο που ανοίγει την μπανάνα με τον culo (βλέπε τόπικ "απίστευτα βίντεο") ...ΚΑΤΙ μου βρωμάει μ' αυτή την δήλωση... ...θα το εξετάσω αν υπήρχε κανένα υποννοούμενο και θα επανέρθω Δημήτριος... ..ρε σεις που είναι ο κλάιν ;
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 [...] ..ρε σεις που είναι ο κλάιν ; Νομίζω ετοιμάζει βαλίτσες γι Αμερική.
klainmaingr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Τον έχει φάει η δουλειά και το κρύο... Θα γυρίσει ο τροχός όμως anton έλιωσα toufas.. 4chan for life? Προσπάθησα να το αρχίσω αλλα η βλακεία που κυκλοφορεί εκει μέσα είναι ατελείωτη
Toufas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 το 4chan (και πιο ειδικα το /b/) ειναι η εικονα της κοινωνιας.
klainmaingr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Crap... Αν το 4chan είναι η εικόνα της κοινωνίας ψήνομαι να γίνω ακοινώνητος Oh well.. πάω να χαζεψω λίγο.. είναι εθιστικό γμτ για αυτό το φοβάμαι
ferongr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 το 4chan (και πιο ειδικα το /b/) ειναι η εικονα της κοινωνιας. Με το καλο και το πρωτο σου goatse. Απολαυσε το, η πρωτη φορα ποτε δεν ειναι σαν τις επομενες
teo64x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Με το καλο και το πρωτο σου goatse. Απολαυσε το, η πρωτη φορα ποτε δεν ειναι σαν τις επομενες
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Για σημειώσεις που θέλω να κρατήσω έχω το evernote (ούτε δικό μου να ήταν με τόσο διαφήμιση που το έχω κάνει)... το έχω σε 3 Pc στο macbook και στο iphone και τα συγχρονίζει αυτόματα. Νομίζω ότι απλά έχεις φανατιστεί (για να κοπεί και το δούλεμα. Ναι washcloud, σε σένα αναφέρομαι) ΥΓ. θα του ρίξω μια ματιά όμως.
teo64x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω το 3rd rule set του Dungeons and Dragons;
cassidy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Νομίζω ότι απλά έχεις φανατιστεί (για να κοπεί και το δούλεμα. Ναι washcloud, σε σένα αναφέρομαι) ΥΓ. θα του ρίξω μια ματιά όμως. Ρίξε μια ματιά και στο Yojimbo τότε.
poscaman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω το 3rd rule set του Dungeons and Dragons; ΑΜΑΝ ΠΙΑ παιζεις και D 'n' D????
teo64x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 ΑΜΑΝ ΠΙΑ παιζεις και D 'n' D???? Ρε καμένε Η/Υ, μπορείς απλά να απαντήσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.