azio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 καλησπερα θα παω αυριο στο ρουφ να παρω ενα πιστοποιητικο τυπου Α..εχω εναν γνωστο στην αεροπορια, καταλαβαινετε..θα με ρωτησουν τι το θελώ? και αιτιολογια τι μπορω να γραψω? οχι πως εχω προβλημα να πω πως το θελω για μεταταξη αλλα νταξει, καλυτερα να πω κατι αλλο..
klainmaingr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Όχι. Ξέρουνε μια χαρα για τι το θέλεις. Ούτε ο πρώτος θα είσαι ούτε ο τελευταίος.. Καλη θητεία
klainmaingr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 No prob. Πάντως και να είναι κανένας και να σε ρωτήσει (που δεν παίζει) τι το θέλεις.. του λές για μετάταξη και τέρμα.. Δεν λένε τπτ γιατί πολλές φορές τα βύσματα είναι περίεργοι τύποι και κανένας δεν θέλει να μπλέκει για μλκειες.. Άλλωστε είναι δικαίωμα σου να ζητήσεις ένα τέτοιο πιστοποιητικό. Μόνο στην τρίπολη θα φάς μια ξενέρα καλή αλλα μετά αν πάρεις καλή μετάθεση θα είσαι σπίτι συνέχεια... 25 μέρες τρίπολη - 30 μέρες εκπαίδευση (με πολλές άδειες, σ/κ κτλ) και μετα αρντάν δίπλα στο σπίτι Στην τρίπολη κανόνισε να κάνεις καλές παρέες και χαβαλέ και θα έχεις να θυμάσαι.. Θα είναι η μόνη σου επαφή με συνφάνταρους ουσιαστικά (και λίγο στην εκπαίδευση) μιας και μετά όπου και να πάς θα είσαι σα δημόσιος υπάλληλος..
teo64x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Το email δείχνει τι αληθινά έγραψες!!! Ποιο email;
azio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 No prob. Πάντως και να είναι κανένας και να σε ρωτήσει (που δεν παίζει) τι το θέλεις.. του λές για μετάταξη και τέρμα.. Δεν λένε τπτ γιατί πολλές φορές τα βύσματα είναι περίεργοι τύποι και κανένας δεν θέλει να μπλέκει για μλκειες.. Άλλωστε είναι δικαίωμα σου να ζητήσεις ένα τέτοιο πιστοποιητικό.Μόνο στην τρίπολη θα φάς μια ξενέρα καλή αλλα μετά αν πάρεις καλή μετάθεση θα είσαι σπίτι συνέχεια... 25 μέρες τρίπολη - 30 μέρες εκπαίδευση (με πολλές άδειες, σ/κ κτλ) και μετα αρντάν δίπλα στο σπίτι Στην τρίπολη κανόνισε να κάνεις καλές παρέες και χαβαλέ και θα έχεις να θυμάσαι.. Θα είναι η μόνη σου επαφή με συνφάνταρους ουσιαστικά (και λίγο στην εκπαίδευση) μιας και μετά όπου και να πάς θα είσαι σα δημόσιος υπάλληλος.. εχεις παει κι εσυ? για βαλε με λιγο στο κλιμα αν θες? γιατι δεν ξερω αν ειναι καλυτερα γενικα αν παω αεροπορια.. δηλαδη θα παω σιγουρα τριπολη στην αρχη, μονο εκει εχει κεντρο? και μετα απ οσο ξερω εχει και παραμεθωριο στρατοπεδα οποτε ισως δεν ειμαι σιγουρα αθηνα..γιατι λες σαν δημοσιος?
teo64x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 notification he got you Ααα... Ε καλά δεν είναι τίποτα... Απλά το διατύπωσα αλλιώς.
alexzzz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ααα... Ε καλά δεν είναι τίποτα... Απλά το διατύπωσα αλλιώς. Έτσι, εεεε;;; Και το χρώμα και το χαζό ποντίκι, ε;
teo64x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Περσινή φωτό από διάδρομο στη σχολή (το τηλέφωνο είναι σβησμένο):
Toufas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Με το καλο και το πρωτο σου goatse. Απολαυσε το, η πρωτη φορα ποτε δεν ειναι σαν τις επομενες wat ???
Sellers Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ή εγώ δεν ξέρω να χειρίζομαι το imageSUCΚ, ή αυτό είναι για τ'ανάθεμα... Όσοι υποστηρίξουν εμένα κερδίζουν την εύνοια μου που δεν θα τους χρειαστεί πουθενά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.