Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαζί σου Sellers... ο Παρσιφαλίδης είχε κάποτε δημοσιεύσει ένα πρόγραμμα ωραίο για τέτοιες δουλειές αλλά δεν θυμάμαι το όνομα.

ΠΟΥ ΣΕ ΡΕ ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ;;;;

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εχεις παει κι εσυ? για βαλε με λιγο στο κλιμα αν θες? γιατι δεν ξερω αν ειναι καλυτερα γενικα αν παω αεροπορια..

δηλαδη θα παω σιγουρα τριπολη στην αρχη, μονο εκει εχει κεντρο?

και μετα απ οσο ξερω εχει και παραμεθωριο στρατοπεδα οποτε ισως δεν ειμαι σιγουρα αθηνα..γιατι λες σαν δημοσιος?

Ναι μόνο εκεί έχει κέντρο...

Καλύτερα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ να πας αεροπορία εκτός αμα δεν έχεις κανένα ιδιαίτερο μέσο οπότε μπορεί να βρεθείς και σε καμια λήμνο οπου και πάλι μια χαρά θα περνάς.

Έχει παραμεθωρια στρατόπεδα γενικά αλλα εκεί πάνε όσοι είναι απο εκεί κοντά. Γενικά ο κανόνας λέει οτι 9/10 πάνε σπίτι τους. Και ο 1/10 μένει απλά για να επιβεβαιώνει τον κανόνα. ΠΑΝΕ με κλειστά μάτια. :D

Δημοσ.

klain, άμα κάνει 6μηνο σε καμμιά ΜΣΕΠ κι όχι στη Μίκρα που έκανες εσύ (βυΖμαααα) θα σε πάρει με το Μ1-Κ1 ...:P

(όχι ότι γενικά δεν είναι καλύτερα από τους στραταίους...)

Δημοσ.
klain, άμα κάνει 6μηνο σε καμμιά ΜΣΕΠ κι όχι στη Μίκρα που έκανες εσύ (βυΖμαααα) θα σε πάρει με το Μ1-Κ1 ...:P

(όχι ότι γενικά δεν είναι καλύτερα από τους στραταίους...)

Μπα ήμουν και για 1-2 βδομάδες σε ΜΣΕΠ (απόσπαση) και τα παιδιά εκεί κατα 80% δεν θέλαν να φύγουν. 20 μέρες μέσα. 20 μέρες έξω.. Δεν είναι άσχημα αν το καλοσκεφτείς ;)

ftw... :D (τα μισά μου πόστ τα έχω εν ώρα υπηρεσίας (τότε) btw..) :P

Δημοσ.

...τα ωραιοποιείς...ή τα πράγματα αλλάξανε χοντρά απ' το 95-96 :P

που δεν πιστεύω να περσέψαν τα φαντάρια από τότενες...αλλά άμα είναι βυσματούχος, ούτως ή άλλως καλά θα περάσει

Δημοσ.
..όπως το' πες....πέιντ είναι...:P

(γιατί σαν thumb το βεγλιέπει χωρίς το πείραγμα...άι γκοτ νο φάκιν αϊντία..)

...νταζν μάτερ δο - σε φουλ σάιζ τη δουλειά του θα την κάνει...χεχε

fifwu5.png

Δημοσ.
Σάματις είσαι και καθόλου εδώ;;;

Η σκέψη μου είναι μαζί σας πάντα.

Θα δώσω στον Πάπα ένα ροζ πράμα να κρατήσει για την φωτογραφία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...