Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποιά φάλαινα ρε με 14% λίπος :P

και 14% το χεις για πάνω από το κανονικό; Στο 10% είσαι τρελά fit ρε συ, θαρρώ υπερβάλλεις:-)

ακούω προτάσεις, έχω παραγίνει πιστός στο insomnia και κοιμάμαι κατα τις 7 το πρωι, ξυπνώντας, με τα ζόρια, 2 μήπως και προλάβω καμιά δουλειά

τώρα είναι 6, πώς κοιμάμαι ώστε να ξυπνήσω αύριο πρωι!!?? ωιμέ αλί και τρισαλί

btw, luci απουσιάζει έως 1 μηνός, όποιος έχει info για απουσία παρεδώκε, το σφυράει για να σώσουμε-αναδείξουμε επικούρες όπως του "φωτοtopic/paint"

είναι θαρρώ προφανές ότι οι mod δεν βλέπουν τα γράμματα μεγέθους 1 από τους θρόνους τους εκεί ψηλα, μουαχαχα

venceremos!

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αλεξίδη θέλω να ετοιμάσω ένα έντυπο που ξέρω αριθμό σελίδων κτλ αλλα θέλω να κάνω εγώ πριν το δώσω για εκτύπωση μια πρόχειρη προεπισκόπηση της κάθε σελίδας. Να βλέπω δλδ 1-2, εξώφυλλο οπισθόφυλλο editorial etc..

Ξες κάνα πρόγραμμα της προκοπής απο τας δουλειάς που να με βοηθήσει;

thnx :P

Δημοσ.

Είναι και η καταγωγή μου που δεν βοηθάει... σε πιο πρόγραμμα θα το κάνεις το έντυπο; Από εκεί σίγουρα μπορείς να το δεις αλλά για να ρωτάς μάλλον δεν εννοείς αυτό, έτσι;

Δημοσ.

Δεν θα το κάνω εγώ. Έχω έτοιμες φωτό κείμενα κτλ απλά θέλω να δω πρόχειρά που θα μπεί τι και μετά θα τα στείλω όλα για συμμάζεμα και τύπωμα.. Όπως το είπες.. Σε ποιό πρόγραμμα να κάνω το έντυπο; :P

Δημοσ.
Δεν θα το κάνω εγώ. Έχω έτοιμες φωτό κείμενα κτλ απλά θέλω να δω πρόχειρά που θα μπεί τι και μετά θα τα στείλω όλα για συμμάζεμα και τύπωμα.. Όπως το είπες.. Σε ποιό πρόγραμμα να κάνω το έντυπο; :P

Quark express αν έχει πολύ κείμενο, corel αν έχει πολλές φωτό, λίγο κείμενο και αρκετά γραφικά, αλλά σαν επίτιμο διευθυντή της adobe λόγω photoshop σου προτείνω το indesign

Δημοσ.
Αλεξίδη θέλω να ετοιμάσω ένα έντυπο που ξέρω αριθμό σελίδων κτλ αλλα θέλω να κάνω εγώ πριν το δώσω για εκτύπωση μια πρόχειρη προεπισκόπηση της κάθε σελίδας. Να βλέπω δλδ 1-2, εξώφυλλο οπισθόφυλλο editorial etc..

Ξες κάνα πρόγραμμα της προκοπής απο τας δουλειάς που να με βοηθήσει;

thnx :P

τα παρακάτω ήταν σχόλια σε 13ώρο στήσιμο περιοδικοακίου σπίτι μ

show must go oooooon!!

επιτέλους, τέλος

καληνύχτααα

για στήσιμο Quark Express Passport χαλαρά

Γενικά η διαδικασία ήταν: κείμενα σε oo.o writer, στησιμο με photoshoped είκονες στο quark, print file pdf, και πέρασμα (εκεί το χασα να σου πω ακριβώς) σελιδών ως εικόνες σε photoshop για να γίνει η κατάλληλη διάταξη σελίδων στην εκτύπωση (πχ σελίδες 24-1 front και 2-23 back αρχεία για τον print guy (στην περίπτωσή μας, βάλαμε ανα 4 σελ και κόβαμε στη μέση γιατί ο τσίγγος ήταν 50χ70, εξαρτάται από συνενόηση με το μαγαζί που εκτυπώνει))

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...