alexzzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 και πέρασμα (εκεί το χασα να σου πω ακριβώς) σελιδών ως εικόνες σε photoshop για να γίνει η κατάλληλη διάταξη σελίδων στην εκτύπωση Και μετά εμένα λένε πόντιο... ΡΕ ΣΥΥΥΥ !!! περνάς τις σελίδες αυτόματα με το quark και το ανάλογο σορτ-άρισμα του τυπώματος το κάνει αυτός που φτιάχνει τους τσίγκους. 'Η στην χειρότερη κάνεις 1 pdf την κάθε σελίδα!
klainmaingr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Thnx soturin και alexzzz. Τώρα κάνω ακόμα ένα sort τις φωτό και μετά θα ρίξω μια ματιά σε όλα όσα αναφέρθηκαν.. (μάλλον απο το σπίτι γιατί τον έχω δαγκώσει εδω πέρα..) @ insomnia's users we trust
soturin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Και μετά εμένα λένε πόντιο... ΡΕ ΣΥΥΥΥ !!! περνάς τις σελίδες αυτόματα με το quark και το ανάλογο σορτ-άρισμα του τυπώματος το κάνει αυτός που φτιάχνει τους τσίγκους. 'Η στην χειρότερη κάνεις 1 pdf την κάθε σελίδα! εεε, όταν είναι από την τσέπη σου και στο παρελθόν σε έχει κάψει ο χαζός που φτιάχνει τους τσίγκους... βασικά το ένα pdf κάθε σελίδα έγινε και μετά αυτό για τους τσίγκους -----Προστέθηκε 25/11/2008 στις 06 : 57 : 09----- klainmaingr μην παίρνεις και κατα γράμμα ό,τι έγραπσα γιατί είναι σχετικό, αλλά το quark κάνει παπάδες
alexzzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 (μάλλον απο το σπίτι γιατί τον έχω δαγκώσει εδω πέρα..) Από ιγκλού μας γράφει;;; @soturin: ένα μηχάνημα μόνο του είναι αυτό (gtp το ονομάζουν μπακαλίστικα και δεν σημαίνει αυτό που νομίζετε) και κάνει αυτή την δουλειά. Αλλά προφανώς μιλάμε για μικρό τυπογραφικό όποτε έγινε αλλιώς η δουλειά.
klainmaingr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέχρι τώρα που παίζω λίγο με το indesign μου φαίνεται βολικό... θα δώ και με το quark... Ευτυχώς είναι έμπιστος ο επόμενος στη σειρά.. Περισσότερο για γενική κατανομή χώρου το θέλω ώστε να του δώσω τυφλοσούρτη απλά να τα βγάλει.. (βαρεμάρα γάρ) edit: alexzzz βάλαμε τζάκι και το #%#%$^ενο βρωμάει γιατί κάηκε κάπου η μαρμαρόκολλα(η κάτι τέτοιο).. έτσι έχω ανοιχτά απο το πρωί μήπως και ξεμυρίσει και είμαι με κασκόλ μπουφάν.. Σουρεάλ καταστάσεις
soturin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 ναι, να σου δώσω να καταλάβεις, τα άτομα που κάναν το στήσιμο πιο συγκεκριμένα το αποκλείω να μην ξέρουν κάθε σχετική λεπτομέρεια αλλά δεν γνωρίζω εγώ λεπτομέρειες, ούτε για το τυπογραφικό , κυρίως προχτες τα μαθα btw, τι γνώσεις/ασχολίες έχεις σχετικές; γιατί μάλλον θα ασχοληθώ παραπάνω με αυτό το θέμα από δω και μπρος
alexzzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Σε περιοδικό δουλεύω και τα τρώω στην υπέροχη μου, μουσάτη μάπα κάθε μέρα...
soturin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 ωραίοοος χτυπήσαμε φλέβα αν και έχω αποχωρήσει από καιρό σου υπόσχομαι παντελή αποχή από ροζ σχόλια
wizzy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 ουουουουουουουουουουουουουουουου! soturin προδότη, Ιούδα Ισκαριωτη!!!
alexzzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Το πήρα απόφαση... όσους δεν μπορώ να βοηθήσω για να κόψουν τα ροζ σχόλια θα τους δωροδοκήσω
antonl Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Το πήρα απόφαση... όσους δεν μπορώ να βοηθήσω για να κόψουν τα ροζ σχόλια θα τους δωροδοκήσω Θα είναι standard ποσό; Αν όχι τα κριτήρια ποια θα είναι; Παλαιότητα; Αριθμός posts; Αριθμός ροζ posts; Βύσμα; Εφάπαξ ή μηνιάτικο θα ναι το λάδωμα; Σε ποια τράπεζα σε βολεύει; Πες με pm αν έχεις πρόβλημα μην πέσουν πάνω σου οι τσίπηδες. edit: Ο πατέρας σου πώς τα πάει με το pc; Internet μπαίνει τελικά;
red7genius Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 παιδια μια ερωτηση: εχω μια συνδεση ethernet στο pc απο την οποιο παιρνω ιντερνετ. σημερα ξαφνικα δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ. βλεπω πως οταν παω να μπω μσν μου πεταει σφαλμα που εχει σχεση με το DNS και λεει πως δεν μπορει να αναλυσει ip διευθυνσεις.ξερει κανεις τι μπορει να φταει?χρησιμοποιω στατικ ip αλλα ειναι απιθανο να αλλαξαν οι διευθυσεις στις ρυθμισεις της συνδεσης. μπορει να φταει το pc? αν εχει καποιος καμια ιδεα θα με βοηθουσε πολυ ευχαριστω
alexzzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Το πόσο είναι ανάλογα με την περίπτωση... ευτυχώς που ο κλαϊν θέλει βοήθεια και τον Ξανθιώτη τον πλήρωσα σε router αλλιώς πάει το δώρο Χριστουγέννων. Εσύ και κάνα 2 άλλοι θα μου βγείτε κάτι παραπάνω αλλά αφού δεν γίνεται αλλιώς! ο father δεν πρέπει να ξανά έκατσε στο pc... μιά φορά ήταν και πάει.
soturin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 ουουουουουουουουουουουουουουουου! soturin προδότη, Ιούδα Ισκαριωτη!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.