Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το πήρα απόφαση... όσους δεν μπορώ να βοηθήσω για να κόψουν τα ροζ σχόλια θα τους δωροδοκήσω

Ενδιαφέρομαι για την προσφορά. Ισχύει ακόμα;

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
[...]τον Ξανθιώτη τον πλήρωσα σε router[...]

...γιου κωλ ε ρούτερ το μποντ-τεκ ;

Με μία ήθερνετ και μια γιου-εσ-μπι;!;!

...γιου τσιπ σλάτ........

...κύριος ο μπούζντης...

Και τί δεν είχε μέσα το κουτί...Μετασχηματιστή, καλώδια USB, τηλεφωνικά, splitters (...2!!) ...the works!

*(..το μόντεμ ήταν σε ΡΟΖ σακκουλάκι από default -φαντάζομαι- χαχα!:lol:)

Thanks once again αρκαντάς...:-)

*..βασικά το έβαλα μια φορά να το δοκιμάσω, αλλά επειδή έχω κάνει port forwarding σουξουμούξου στο "παλιό", δεν έβαλα default ρυθμίσεις στην σύνδεση, αλλά προσπάθησα να παραμετροποιήσω αναλόγως το Baudtec , αλλά τον ήπια...:-)

Πάντως δουλεύει. Τη "σελίδα" του την άνοιξε κανονικά...Ας είναι "αχρείαστο" εκεί στη γωνίτσα του για την ώρα...

...γι' αυτό όσοι θέλετε να εκβιάσετε, εκβιάστε alexzzz ! it pays! :-D

ακονίστε τον browser και τους image editors σας...:P

@ red7genius ένα repair connection, δοκίμασες να κάνεις ; (it works 1/1000......)

Δημοσ.
Εσύ τα λες από κακία γιατί σε κέρδισα στο fifa!!!!

Σταμάτα να μας το υπενθυμίζεις, κανείς δεν ενδιαφέρεται για ροζ ιστορίες :cry:

Και τώρα θέλω τα διπλά λύτρα.. εχμ, παροχές φιλικού συμβιβασμού γιατί με τσάντισες B)

Δημοσ.

@ red7genius ένα repair connection, δοκίμασες να κάνεις ; (it works 1/1000......)

washcloud το δοκιμασα και αυτο, και μολις φτανει στο clearing dns cache ή κατι τετοιο σταματαει και λεει πως το repair δεν μπορεσε να γινει γιατι δεν εγινε το απο πανω^...

φορματ λετε να δουλεψει?:P

Δημοσ.
..μπλοφάρει για να ανεβάσει τα stakes

...και καλά κάνει ! :-D

Και μάλιστα υπόσχομαι να αναλάβω και την δουλειά που θα έκαναν αυτοί που θα σταματήσουν. θα μάθω photoshop και θα γίνει το pink η πιο συχνη λέξη αναζήτησης στο google. Θα δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο αλλά χαλάλι...

Δημοσ.

Μου αρέσει που μου είστε και αδιάφθωροι αναθεμά σας:Ρ

(καροτσάκι με μωρό τσουρλάει στης σκάλες...:Ρ)

Δημοσ.

Ουφ.. home.. ζέστη :D

Series night tonight...

Το evernote είναι τόσο γαμάτο όσο φαίνεται; Επίσης υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να αναγνωρίζει και ελληνικούς χαρακτήρες; Παραείναι ακριβές ..αλλα το tour είναι tour...

Για πε για πε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...