Freakster Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Το πήρα απόφαση... όσους δεν μπορώ να βοηθήσω για να κόψουν τα ροζ σχόλια θα τους δωροδοκήσω Ενδιαφέρομαι για την προσφορά. Ισχύει ακόμα;
alexzzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Εσύ τα λες από κακία γιατί σε κέρδισα στο fifa!!!!
washcloud Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 [...]τον Ξανθιώτη τον πλήρωσα σε router[...] ...γιου κωλ ε ρούτερ το μποντ-τεκ ; Με μία ήθερνετ και μια γιου-εσ-μπι;!;! ...γιου τσιπ σλάτ........ ...κύριος ο μπούζντης... Και τί δεν είχε μέσα το κουτί...Μετασχηματιστή, καλώδια USB, τηλεφωνικά, splitters (...2!!) ...the works! *(..το μόντεμ ήταν σε ΡΟΖ σακκουλάκι από default -φαντάζομαι- χαχα!) Thanks once again αρκαντάς... *..βασικά το έβαλα μια φορά να το δοκιμάσω, αλλά επειδή έχω κάνει port forwarding σουξουμούξου στο "παλιό", δεν έβαλα default ρυθμίσεις στην σύνδεση, αλλά προσπάθησα να παραμετροποιήσω αναλόγως το Baudtec , αλλά τον ήπια... Πάντως δουλεύει. Τη "σελίδα" του την άνοιξε κανονικά...Ας είναι "αχρείαστο" εκεί στη γωνίτσα του για την ώρα... ...γι' αυτό όσοι θέλετε να εκβιάσετε, εκβιάστε alexzzz ! it pays! ακονίστε τον browser και τους image editors σας... @ red7genius ένα repair connection, δοκίμασες να κάνεις ; (it works 1/1000......)
washcloud Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Εγω δεν θέλω τίποτα θα συνεχίσω. ..μπλοφάρει για να ανεβάσει τα stakes ...και καλά κάνει !
Freakster Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Εσύ τα λες από κακία γιατί σε κέρδισα στο fifa!!!! Σταμάτα να μας το υπενθυμίζεις, κανείς δεν ενδιαφέρεται για ροζ ιστορίες Και τώρα θέλω τα διπλά λύτρα.. εχμ, παροχές φιλικού συμβιβασμού γιατί με τσάντισες
red7genius Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 @ red7genius ένα repair connection, δοκίμασες να κάνεις ; (it works 1/1000......) washcloud το δοκιμασα και αυτο, και μολις φτανει στο clearing dns cache ή κατι τετοιο σταματαει και λεει πως το repair δεν μπορεσε να γινει γιατι δεν εγινε το απο πανω^... φορματ λετε να δουλεψει?
pappous_soulis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δε κάθεσαι να κάνεις καμιά άσκηση στη C ρε?!
Chrisxxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 ..μπλοφάρει για να ανεβάσει τα stakes ...και καλά κάνει ! Και μάλιστα υπόσχομαι να αναλάβω και την δουλειά που θα έκαναν αυτοί που θα σταματήσουν. θα μάθω photoshop και θα γίνει το pink η πιο συχνη λέξη αναζήτησης στο google. Θα δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο αλλά χαλάλι...
klainmaingr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Και ποιός σας είπε οτι εγώ δωροδοκούμαι; Έχε χάρη που είμαι ψιλοbusy και ξεπαγιάζω... I'll be back.. promise
status Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μου αρέσει που μου είστε και αδιάφθωροι αναθεμά σας:Ρ (καροτσάκι με μωρό τσουρλάει στης σκάλες...:Ρ)
becausE Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Ρε συ alexzzz μήπως το αμάξι σου είναι ένα άσπρο και είταν όντος αυτό που είδα σήμερα ;
alexzzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Άσπρο είναι αλλά δεν έχω τέτοιο αυτοκόλλητο πάνω. Επίσης δεν πήγα καθόλου Δράμα σήμερα.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Ερώτησις: Το νοσοκομείο Σωτηρία πόσο κοντά είναι στο σταθμό "Κατεχάκη";
klainmaingr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Ουφ.. home.. ζέστη Series night tonight... Το evernote είναι τόσο γαμάτο όσο φαίνεται; Επίσης υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να αναγνωρίζει και ελληνικούς χαρακτήρες; Παραείναι ακριβές ..αλλα το tour είναι tour... Για πε για πε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.