Chrisxxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Κλασικές διαμάχες μηχανοβιων - αυτοκινητάκιδων
teo64x Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Κλασικές διαμάχες μηχανοβιων - αυτοκινητάκιδων Τι λες. Στο Zelda χρησιμοποιούν άλογα.
FarCry Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 όχι ρε παιδιά....ban και η κατερίνα.....θα κλάψω τώρα
teo64x Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνη η κατάσταση.
washcloud Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Περαστικά ΚWSN. Bans στους Houston ZELDA Katerina_a_86. O Houston μάλλον γιατί το πέρασε για πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ, ενώ έχει επανειλλημένα τονιστεί ότι είμαστε φόρουμ με τεχνολογικό προσανατολισμό. Ο ZELDA μάλλον γιατί μάρσαρε την κομμένη του εξάτμιση εν ώρα κοινής λογικής Κι η katerina_a_86 ίσως επειδή είπε να γιορτάσει την ονομαστική της βάζοντας την ανωτέρω εξάτμιση στου ZELDA τον elena blue, this is for u
elena blue Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Περαστικά ΚWSN. Bans στους Houston ZELDA Katerina_a_86. O Houston μάλλον γιατί το πέρασε για πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ, ενώ έχει επανειλλημένα τονιστεί ότι είμαστε φόρουμ με τεχνολογικό προσανατολισμό. Ο ZELDA μάλλον γιατί μάρσαρε την κομμένη του εξάτμιση εν ώρα κοινής λογικής Κι η katerina_a_86 ίσως επειδή είπε να γιορτάσει την ονομαστική της βάζοντας την ανωτέρω εξάτμιση στου ZELDA τον elena blue, this is for u Thank yοu! rock around the lock tonight έγινε το μπλα-μπλα α! χρονια πολλα στους Στελιους και στις Στελλες!
KWSN_Men Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Περαστικά ΚWSN. Θενξ. Πέρυσι πνευμονία που έφησε πρόβλημα, το καλοκαίρι καρκίνος στο παχύ έντερο...
antonl Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 [...] Bans στους Houston ZELDA Katerina_a_86. O Houston μάλλον γιατί το πέρασε για πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ, ενώ έχει επανειλλημένα τονιστεί ότι είμαστε φόρουμ με τεχνολογικό προσανατολισμό. Ο ZELDA μάλλον γιατί μάρσαρε την κομμένη του εξάτμιση εν ώρα κοινής λογικής Κι η katerina_a_86 ίσως επειδή είπε να γιορτάσει την ονομαστική της βάζοντας την ανωτέρω εξάτμιση στου ZELDA τον [...] Έλιωσα (once more) edit: Και τα δικά μου περαστικά KWSN (no need to reply). Πέρσι το καλοκαίρι έκανα κάτι ολονυχτίες εκεί :/
soturin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 >modprobe remove Houston ZELDA Katerina_a_86 mods have problems
Chrisxxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Περαστικα να'ναι KWSN. WashCloud πάντα με εντυπωσιάζεις ρε φίλε ban και στον So-Turin τώρα!!!
soturin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Περαστικα να'ναι KWSN. WashCloud πάντα με εντυπωσιάζεις ρε φίλε ban και στον So-Turin τώρα!!! :shock: εγώ καταλαβαίνω τον κατάκοπο - σλουρπ - mod μας - σλουρπ οϊ, /kopanos mode off KWSN_Men, κουράγιο κι ό,τι καλύτερο, κι εγώ έχω θείο (εξ αγχειστίας) με πρόβλημα στο έντερο, καλά είναι ακόμα, δυνατός
Chrisxxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δεν μου φάνηκε αξιομπανάριστο το ποστ της Κατερίνας http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2426801&postcount=91 Με τη μια φίλος της εγινες, ρε μπαγάσα, WashCloud Και λουλουδάκι στην elena blue μαλιστααααααα...
parisb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δεν μου φάνηκε αξιομπανάριστο το ποστ της Κατερίνας http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2426801&postcount=91 Με τη μια φίλος της εγινες, ρε μπαγάσα, WashCloud Και λουλουδάκι στην elena blue μαλιστααααααα... Ban-αριστηκε ατομο γι'αυτο το post???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.