Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

KWSN_Men, κουράγιο κι ό,τι καλύτερο, κι εγώ έχω θείο (εξ αγχειστίας) με πρόβλημα στο έντερο, καλά είναι ακόμα, δυνατός

άμα δεν είναι αίμα σου δε μετράει :P (black humor)

Δημοσ.
Πέρυσι πνευμονία που έφησε πρόβλημα, το καλοκαίρι καρκίνος στο παχύ έντερο... :fear:

Ενίοτε ξεφυτρώνουν ζώα που μπερδεύουν την πραγματικότητα με την πραγματικότητα του ίντερνετ και γενικά είναι τόσο μπερδεμένοι ον-λάιν και οφ-λάιν που όπως λέει κι ο Αρκάς προσπαθούν να βγουν απ΄το ψυχολογικό τους αδιέξοδο, αλλά δεν θυμούνται από που μπήκαν...Λόγω του συγκεκριμένου γεγονότος, πάσχουν από μια ψύχωση συνομωσιολογικού χαρακτήρα, και πιστεύουν ότι όταν κάποιοι όχι τόσο όσο οι ίδιοι ασθενείς εκδηλώσουν πχ ένα ενδιαφέρον για μία ανθρώπινη κατάσταση, κρύβουν από πίσω προμελέτη, απύθμενη βλακεία, απροσμέτρητη αδυναμία, μια γλώσσα 10 πήχες για γλύψιμο, και άλλα ανθυγιεινά.

Αδυνατούν να καταλάβουν το πόσο απλό κι ουσιαστικό είναι να είναι κανείς απλά ανθρώπινος, γιατί αυτό το τίποτα, η μια απλή κουβέντα, ΕΧΕΙ αξία για κάποιους ανθρώπους, σε κάποιες καταστάσεις. Και δεν κοστίζει και τίποτα. 'Νταξει, κι αυτοί άνθρωποι είναι θα μου πεις, τα προβλήματά τους έχουν, και τί να γίνει, να τους κρεμάσουμε;

...Απλά θα προτιμούσα να μην τους συνάνταγα, άμεσα τουλάχιστον, με αφορμή αυτό που μοιράστηκε ο KWSN_MEN, και για την ώρα καλά έχει κάνει και δεν έχει πεταχτεί κανένας τέτοιος - πολύ το χαίρομαι...

ΚWSN, καλή δύναμη και στον αδερφό του πατέρα σου, και σε όσους σας επηρρεάζει αυτή η κατάσταση, έτσι απλά.

Κι απλά μια διευκρίνιση, μιας και το είπε ο Chrisxxx, η "προσφορά" στην elena blue, πήγε επειδή ακριβώς έδειξε αυτό το απλό ανθρώπινο ενδιαφέρον που προαναφέρθηκε.

...όποιος μπαγλαμάς πει "καλά ρε washcloud, κι άντρες ποστάρανε, αυτοί δεν θα πάρουν κάτι ;" ,

να διευκρινίσω ότι ήταν απλά η πρώτη και αυθόρμητα αυτό ένιωσα, αυτό έκανα - άμα ο πρώτος ήταν άντρας θα πόσταρα ένα emoticon βαλβολίνης -

και να υποσχεθώ ότι θα τον βαρέσω :P

..ναι ρε, <<με το πληκτρολόγιο θα τον βαρέσω>> :P

...και είναι από 'κεινα τα παλιά τα PS2 που έχουνε λαμαρίνα στο κάτω μέρος:P

Δημοσ.

:-)

..παλιόπαιδο:P

200Km δεν είναι τίποτα...πρόσεχε:devil:

...νταξ' στη χαρίζω γιατί έχεις ωραία 'πογραφή ;)

Δημοσ.

...συγγνώμη ;; 3xmpk7wz57oy7ayok6c3x3vcb4.gif

Εγω δεν θέλω τίποτα θα συνεχίσω.

Και μάλιστα υπόσχομαι να αναλάβω και την δουλειά που θα έκαναν αυτοί που θα σταματήσουν. θα μάθω photoshop και θα γίνει το pink η πιο συχνη λέξη αναζήτησης στο google. Θα δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο αλλά χαλάλι...

...ΜΗΝ "τρέξεις για edit"...

...μα ΓΙΑΤΙ "τρέχετε" ΟΛΟΙ "για edit", όταν είναι ΠΛΕΟΝ αργά...

...όταν ΕΧΟΥΝ πια βγει τα σχετικά screenshots...

hehmx6.png

Δημοσ.

Για τον Αλεκο το φιλεσπλαχνο μιλαμε πάντα; Στην αναγκη μολις του πω τι εγινε θα μου δώσει ασυλο!

Αλλωστε για τον Αλεκο το εκανα για να μην αισθανθει ασχημα αν αδιαφορισουμε γιάυτον. ;)

Δημοσ.

τι ιστορίες είναι αυτές σε μερικά site να αρχίζει να παίζει μουσική όταν περνάς με το ποντίκι πάνω απο διαφήμιση?

είναι πράγματα αυτά για 10.15?

Δημοσ.
Έλα σπίτι μου πουλάκι μου...

και θα κάνω εγώ τόπικ "unboxing Chrisxxx" με φωτό και βίντεο

ROFL :D

τι ιστορίες είναι αυτές σε μερικά site να αρχίζει να παίζει μουσική όταν περνάς με το ποντίκι πάνω απο διαφήμιση?

είναι πράγματα αυτά για 10.15?

Είχαμε και εμείς την μαλακοδιαφήμιση της τελλάς κάποια στιγμή, που είχες το pc συνδεδεμένο με το home cinema και όταν περνούσες πάνω απο το %$^#%^$banner νόμιζες οτι γινότανε πόλεμος. :-(

@everyone

Καλημέρες :D

Δημοσ.

η αμερικη εχει το πιο καλο junkfood....τρωω twix Peanut butter. φυστικοβούτυρο με μπισκοτο σοκολατας μεσα σε σοκολατα γαλακτος. omnomonomonom

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...