Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τώρα που το ξαναβλέπω... ρε μελισσόπουλο ... τραβεστί είναι αυτό στην φωτό;

...όποιος έχει τη μύγα,,,,

,,,να τη βάψει ροζ

:-D

Δημοσ.

Ε τελικά οι δικοί μου δεν την παλεύουν.

Μετά απο 2 χρόνια περίπου που η μάνα μου πάλευε να μάθει τα βασικά στο ίντερνετ έφτασε στο όριο της και ήρθε και μου ζήτησε να της μάθω. Ήθελε πολύ συγκεκριμένα πράγματα και έτσι αποφάσισα να της δείξω μόνο αυτά. Η μάνα μου έχει ένα σοβαρότατο πρόβλημα. Δεν μπορεί να ξεχωρίσει την μπάρα των διευθύνσεων απο αυτήν του google. Με αποτέλεσμα να βλέπω συνέχεια στο google: http://www.τιψάχνειημάνατουχρήστηsellers.com. Φάγαμε λοιπόν περίπου 3 ώρες να της εξηγήσω ότι άλλο εκεί που γράφεις την διεύθνση και άλλο στο γούγλη που απλά ψάχνεις και δεν θέλει http://www... Στον γούγλη απλά θα γράφεις περιεκτικά τι ψάχνεις. Ψάχνεις δηλαδή σάιτ με συνταγές μαγειρικής αρνιού. Θα πας στον γούγλη και θα γράψεις: '' Συνταγές μαγειρικής Αρνιού''... Ωραία μάνα? Ωραία Sellers παιδί μου.

Σήμερα ήθελε να πάει σινεμά με το αγόρι της που τυγχάνει μπαμπάς μου. Και πάει λοιπόν να δει το πρόγραμμα του σινεμά. Και καλά μαντέψατε δεν τα κατάφερε. Μες τα νεύρα και την ειρωνία λοιπόν με σέρνει στο δωμάτιο μου φωνάζωντας για το πόσο άθλιος δάσκαλος είμαι και αυτήν ενώ τα έκανε όλα μια χαρά ο υπολογιστής έπαιρνε πρωτοβουλίες και δεν της έδεχνε τίποτα απο αυτά που θέλει να δει. Πάω λοιπόν να δω γιατί ο μαλάκας ο υπολογιστής απέκτησε βούληση, και βλέπω στην μπάρα των διευθύνσεων: ster cinema πρόγραμμα...

FATALITY!!!

Δημοσ.
Για τον Αντώνη λες, ε; Που ήξερε λεπτομέρειες, ε;

sshot1dn4.jpg

(...το παλεύεις όμως παλληκαρίσια...αυτό στο αναγνωρίζω...:-D )

Δημοσ.

@ sellers: λύθηκα. με το ποστ σου πιο πολύ

@ βρωμερό κιτρινομαύρο έντομο: μαχητής εκ φύσεως... ολε μου!

Δημοσ.
Πρέπει να αλλάξω avatar!

Δώσε μας και το source image (μεγάλης ανάλυσης) όμως γιατί με το 80x80 icon δε γίνεται (επαγγελματική) δουλειά.

Δημοσ.
Δώσε μας και το source image (μεγάλης ανάλυσης) όμως γιατί με το 80x80 icon δε γίνεται (επαγγελματική) δουλειά.

Εννοείται! Αν δεν σας εξυπηρετήσω εγώ ποιος θα το κάνει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...