antonl Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Αυτό το κώλο παίχνιδο εν το μεταξύ δεν το χώνεψα ποτέ. Πως έγινε τέτοιος ντόρος δεν μπορώ να καταλάβω. edit: για το hallo μιλάω a) Halo το λεν ωρέ. Για το CoD μιλάτε Keep exercising... Hint: Το μήλο είναι clickable.
liopyr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 To alter ego μου, μου είπε να σας πληροφορήσω πως έχει βαρεθεί τόσο τις ροζ αηδίες σας, που θα κάτσει να δει τον βάζελο στην ΤV σήμερα. Σας παρακαλώ λοιπόν να κόψετε λίγο την πλάκα σας γιατί τα πράγματα έχουν γίνει ιδιαιτέρως σοβαρά...
sotiris83 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Όταν το Halo συναντά τους 300! http://www.gameolosophy.com/Games/Action/Halo/Halo-Combined-with-300-Trailer.365309
Toufas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 βρηκα τι ειναι The 'beetle' is a louse called Cymothoa exigua that eats a fish's tounge and attaches itself to the remaining stub, becoming a replacement tongue. The louse draws nourishment from the artery in the stub, plus getting first pick at whatever food the fish eats. http://polyscience.org/2005/09/cymothoa-exigua/
washcloud Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 ferongr, καλό σαν εκτέλεση, αναβαθμισμένο, αλλά σαν concept έχει πρωτοτυπήσει ο κύριος από 'δω...
ferongr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 ferongr, καλό σαν εκτέλεση, αναβαθμισμένο, αλλά σαν concept έχει πρωτοτυπήσει ο κύριος από 'δω... Needs moar ροζ.
alexzzz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 a) Halo το λεν ωρέ. Για το CoD μιλάτε Αυτό μωρέ... ένα "l" πάνω, ένα κάτω... ποιος μετράει τώρα To alter ego μου, μου είπε να σας πληροφορήσω πως έχει βαρεθεί τόσο τις ροζ αηδίες σας, που θα κάτσει να δει τον βάζελο στην ΤV σήμερα. Σας παρακαλώ λοιπόν να κόψετε λίγο την πλάκα σας γιατί τα πράγματα έχουν γίνει ιδιαιτέρως σοβαρά... Με μπέρδεψε τώρα... και που είναι η καζούρα;;; δεν μπορεί να μην κάνει καζούρα!
washcloud Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Με μπέρδεψε τώρα... και που είναι η καζούρα;;; δεν μπορεί να μην κάνει καζούρα! ...psssssstttt! ...ευκαιρία να του κάνεις λοιπόν εσύ!
azio Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 εχει μηπως κανεις το νοκια 5320 σε μπλε ή το εχει δει σε καποιο καταστημα? (ρωταω εδω γιατι στα κινητα δεν εχει και πολυ κινηση..)
liopyr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Αυτό μωρέ... ένα "l" πάνω, ένα κάτω... ποιος μετράει τώρα Με μπέρδεψε τώρα... και που είναι η καζούρα;;; δεν μπορεί να μην κάνει καζούρα! Όταν μιλάμε σοβαρά-μιλάμε σοβαρά,δεν κλάνουμε. jerkoo! /SPOILER]
alexzzz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέχρι να ανοίξω τα spoiler πάει το πρώτο ημίχρονο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.