alexzzz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Handwriting;;; Δηλαδή αυτό με τα χέρια; Δηλαδή χωρίς πληκτρολόγιο; Δηλαδή χωρίς κουμπιά; Πως δουλεύει κάτι χωρίς κουμπιά;;;;
klainmaingr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Φσσσστ! Μπόινγκ!! Το evernote έχει τη δυνατότητα να βρεί κείμενο μέσα σε εικόνες όταν κάνεις αναζήτηση. Για παράδειγμα αν κάνει ένα prtscn αυτό που βλέπεις τώρα και το βάλεις στο evernote και μετά γράψεις klainmaingr ή alexzzz θα σου βρεί την φωτογραφία που περιέχει το κείμενο. Το ίδιο συμβαίνει και αν γράψεις με αγγλικούς χαρακτήρες σε ένα χαρτάκι και το ανεβάσεις σαν pic.. Όμως δεν συμβαίνει μάλλον με ελληνικούς. Αυτό εννοώ Btw διαβάστε αυτό το καταπληκτικό site που σας βοηθάει να ξεφορτωθείτε το virtumonde. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Δεν έχω vista αλλα έτυχε να το δώ τώρα ψάχνοντας.. Systran ftw http://www.windowsvistaplace.com/warning-win32adwarevirtumonde-removal-guide/othersoftware/el/
poscaman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 μαλιστα... ανοιγω το ραδιο,σε εναν πολυ γνωστο σταθμο της πατρας που παιζει συνεχεια επιτυχιες και ακουω "τωρα αρχιζουν τα δυσκολα..."και στο καπακι το τελευταιο του χατζηγιαννη.. κανενα σχολιο
alexzzz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Φσσσστ! Μπόινγκ!! Το evernote έχει τη δυνατότητα να βρεί κείμενο μέσα σε εικόνες όταν κάνεις αναζήτηση. Για παράδειγμα αν κάνει ένα prtscn αυτό που βλέπεις τώρα και το βάλεις στο evernote και μετά γράψεις klainmaingr ή alexzzz θα σου βρεί την φωτογραφία που περιέχει το κείμενο. Το ίδιο συμβαίνει και αν γράψεις με αγγλικούς χαρακτήρες σε ένα χαρτάκι και το ανεβάσεις σαν pic.. Όμως δεν συμβαίνει μάλλον με ελληνικούς. Αυτό εννοώ ααααα... το είχα δει στα features αλλά δεν το δοκίμασα ποτές
Freakster Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ρε σεις.. Μετά απο τρελό σφράγισμα δοντιού τρελό είναι λογικό να πονάει το δόντι στο μάσημα ε..; Για κανα δυο μέρες ε..;
Freakster Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ναι και με την ευκαιρία, dentists suck. Φεύγοντας του λέω, τα λέμε σε δέκα χρόνια για μασέλα, ουστ. Αν ξανακάτσω εγώ να παρακολουθώ τον σπηλαιολόγο να ετοιμάζεται για εξερεύνηση στο στόμα μου να μου τρυπήσετε.. το δόντι.. γτπ δεν έχω καθόλου κέφι σήμερα.. κωλόδοντο..
red7genius Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 οταν λες ποναει, εννοεις οταν δαγκωνεις οτι βρισκει στο απο πανω δοντι?
Freakster Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Όταν δαγκώνω, πονάει σαν να δαγκώνω καρφί ξέρω γω. Στο σφραγισμένο δόντι πονάω μόνο. Ελπίζω να περάσει, αλλιώς δευτέρα πάλι στο χασάπικο .. εχμ οδοντιατρείο με βλέπω.
Freakster Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ουρσους κάνει; Μόλις γύρισα απο το σουπερ, γαμάτο ποτηράκι δίνουν δώρο. Σε τι δοσολογία; Ως τη δευτέρα πρέπει να παίρνω το φάρμακο; ;p
red7genius Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Αυτο που λες λογικα θα περασει σε 1-2 μερες ειναι μεχρι το "τσιμεντο" aka αμαλγαμα απο το σφραγισμα να παρει την σωστη μορφη για να κλεινει σωστα με το αποπανω δοντι. εντιτ εχω κανει περι τα 5 σφραγισματα edit2 το σφραγισμα ειναι ωρων δηλαδη?ποτε το εκανες?
evabb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ουρσους κάνει; Μόλις γύρισα απο το σουπερ, γαμάτο ποτηράκι δίνουν δώρο. Σε τι δοσολογία; Ως τη δευτέρα πρέπει να παίρνω το φάρμακο; ;p δεν θα το πινεις θα το κρατας στο στομα για να πιασει... οπως ελεγε και στους "παντρεμενους" μπουκοματα με αλατονερο... αν και η ασπρη βοτκα θα κανει μαλλον καλυτερη δουλεια
Chrisxxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Πιες 3-4 καραφακια και ουτε δόντια θα σε πονανε ουτε τίποτα... Πόσο χαίρομαι που σε ολη μου τη ζωη εχω πάει 2 φορες σε οδοντίατρο μόνο για καθαρισμο... Πόσο χαιρομαι.
red7genius Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Πιες 3-4 καραφακια και ουτε δόντια θα σε πονανε ουτε τίποτα...Πόσο χαίρομαι που σε ολη μου τη ζωη εχω πάει 2 φορες σε οδοντίατρο μόνο για καθαρισμο... Πόσο χαιρομαι. Δεν ειναι ετσι ομως. Εστω εναν καθαρισμο πρεπει ολοι να κανουν, ακομα και αν δεν εχουν καποιο προβλημα, καθε 6 μηνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.