Chrisxxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ξέρω απλως προσπαθώ να αποφεύγω τους γιατρους και ειδικά τους οδοντιατρους οσο πιο πολυ μπορω.
Garnele Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Θα πας μια και καλή για να τα αλλάξεις δηλαδή ε; =ρ
Freakster Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Αυτο που λες λογικα θα περασει σε 1-2 μερεςειναι μεχρι το "τσιμεντο" aka αμαλγαμα απο το σφραγισμα να παρει την σωστη μορφη για να κλεινει σωστα με το αποπανω δοντι. εντιτ εχω κανει περι τα 5 σφραγισματα edit2 το σφραγισμα ειναι ωρων δηλαδη?ποτε το εκανες? Thanx για την παρηγοριά μεητ, μου έφτιαξες το κέφι. Βέβαια το φάρμακο θα το πάρω έστω και προληπτικά. Χτες το βράδυ στις 9 το έκανα. Γενικά έχω πολλά σφραγίσματα ρε γμτ. Είσαι τυχερός Chris, εγώ με ένα συνδυασμό πολύ σφικτών μεταξύ τους δοντιών (το νήμα κόβεται συνήθως, έλεος) και οδοντίνης-που-μοιάζει-με-βούτυρο-χαχαχα-είναιγονιδιακό-τινακάνουμε όπως μου είπε ο οδοντίατρος... Τρέχω και δε φτάνω.. Btw καθαρισμό max κάθε οχτώ μήνες μου είπε.
klainmaingr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Btw διαβάστε αυτό το καταπληκτικό site που σας βοηθάει να ξεφορτωθείτε το virtumonde. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Δεν έχω vista αλλα έτυχε να το δώ τώρα ψάχνοντας.. Systran ftw http://www.windowsvistaplace.com/warning-win32adwarevirtumonde-removal-guide/othersoftware/el/ Το πήδηξα!Μου έβγαλε την πίστη αλλα το έλιωσα. Nod32/Kaspersky/Avg και 2 fix όλα σε safe mode κατάφεραν να βγάλουν τη μλκεια που είχε σπάσει τα νεύρα.. Το παραπάνω site βέβαια αξίζει τον κόπο να το δει κανείς για ψυχαγωγικούς λόγους... Θα εμφανιστεί το κούτσουρο φακέλων... (folder tree) ffs... 5.# # Μόλις Το πρόγραμμα καθαρισμού δίσκων είναι πλήρες, θα προτραπείτε με το μήνυμα `Καθαρισμός ληξιαρχείων - θέλετε να καθαρίσετε το ληξιαρχείο». Απάντηση Υ (ναι) και χτύπημα Εισάγετε. Ξαναφύγετε τον υπολογιστή σας. edit: Freakster με τρομάζεις εσύ και κάνα δυό ακόμα στα κοινά.. Και γω ex Coke light addict.. Κατα καιρούς πέφτω πάλι αλλα καμία σχέση με το αμαρτωλό 1.5l την ημέρα παρελθόν μου...
Freakster Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Σήμερα κύλησα στην αμαρτία.. Ήπια τρια κουτάκια.. Το σουπερμαρκετ είναι διαβολικό μέρος.
klainmaingr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ε ναι 1-2 κουτάκια ανα 1-2 μέρες είναι απαραίτητα.. Αλλα όταν πέφτεις στα βαριά είναι που πρέπει να ανησυχείς :\ Έχω μια κάβα δίπλα στο σπίτι με 0,45 το κουτάκι και 1,20 το 1,5l... Ε είναι να μην ξαναπέσεις με τα μούτρα; Τελικά μάθαμε τι παίζει με την ασπαρτάμη;
Freakster Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Τελικά μάθαμε τι παίζει με την ασπαρτάμη; Who cares anyway.. Need moar coke
red7genius Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Παντως σημερα μην φας φαγητο που να θελει ιδιαιτερο μασημα Αστο μια μερα να δυναμωσει! εντιτ I need coke too:p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 εντιτ I need coke too:p Who cares anyway.. Need moar coke προσοχή με την προφορά για να μην γίνει το coke cock
liopyr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Για την ιστορία, δεν προτείνεται να πλακώνεις στα ξύδια το δόντι σου όταν πονάει. Είναι πολύ προτιμότερο να τα πιεις, από το να περιμένεις να σου μουδιάσει το στόμα. (οποιαδήποτε συσχέτιση της δεύτερης πρότασης μου, με την επισήμανση του Thresh είναι συμπτωματική).
teo64x Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 (οποιαδήποτε συσχέτιση της δεύτερης πρότασης μου, με την επισήμανση του Thresh είναι συμπτωματική). Με εσάς τους δύο, τίποτα δεν είναι σύμπτωση.
teo64x Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ένα σάιτ ψυχολογικής εκτόνωσης... http://www.dearadobe.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.