alexzzz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρες από το πεδίο μάχης του γραφείου... Η βαρεμάρα προσωποποιημένη είμαι σήμερα. Έφαγα 2 κουλούρια, ήπια και τον μισό μου καφέ... σερφάρισμα... τι άλλο να κάνω;
Toufas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μια ερώτηση. Το iPhone είναι PDA κινητό και πόσο κρατάει η μπαταρία του με απλή χρήση? εσυ το ειχες, και ειπες οτι δεν ηταν καλο, και ρωτας εμας? hello from vista λοιπον εβαλα τον φακελο mozillα στην θεση C:\Users\Grigoris\AppData\Local αλλα δεν εγινε τιποτα!no bookmarks:-( C:\Users\Toufas\AppData\Roaming
klainmaingr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Ντυθήκαμε και χριστουγεννιάτικα επιτέλους
alexzzz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μισό να ντυθώ και εγώ... (μιλάμε για μεγάαααλη βαρεμάρα)
antonl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 alexzzz να μας φας τη δουλειά θες; Λέω να κάνουμε κανα διαγωνισμό. Google -> Πόντιος -> Images -> 1ο image Ποιος θα το στολίσει καλύτερα. @klain: Με γειες! Γκι είναι αυτό μεσ στο μαρτίνι; edit: Δεν είμαι ειδικός πάντως πιστεύω πως λίγο ROZ θα βοηθούσε[/quote']Δε συχνάζεις στο off-topic ε; Τσογλάνι... άρχισες και εσύ να γράφεις δεξιά και αριστερά. Απορώ σε πόσα ακόμα τόπικ γράψατε και το πήρα χαμπάρι. Τον Θρες τον ξετρύπωσα σε ένα... Γιατί ψαχουλεύεις τ άλλα θέματα και χαλάς την καρδιά σου; Όχι δεν θα βάλω ροζ καρδούλα.
klainmaingr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Έλα alexzzz μεγειά ;p @antonl Ναι γκί είναι Έλα πάρε το δικό σου φτιαγμένο ;p (ευτυχώς που έχεις εύκολο avatar )
alexzzz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Κηρύσσω την έναρξη του διαγωνισμού!!!! συμμετοχές εδώ στο off topic! ο νικητής θα κερδίσει 2 φιλικά χτυπήματα στον ώμο και 1 βασιλόπιτα χωρίς φλουρί
antonl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 @klain: Τι διάλο, έτοιμα τα είχες;; Άμα τ αλλάξει ο alexzzz δεσμεύομαι να τ αλλάξω κι εγώ Μπάι ντιμάντ ε;
alexzzz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Θα το αλλάξω ρε... αλλά θα ετοιμάσω και την δική μου συμμετοχή.
thanocaster Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 είναι δόκιμη η έκφραση "9:30 τα χαράματα"; Ναι. Πάει σαν τον φοιτητή που λέει στη μάνα του κατά τη 1 το βράδυ "Μάνα, πάω να την πέσω γιατί αύριο ξυπνάω νωρίς το μεσημέρι". Ή σαν το "Σήμερα ξύπνησα στις 12 το πρωί".
insomniaK Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Θέλω και γω christmas avatar γκονταμιτ! Στολίστηκα...
klainmaingr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Και γώ έκανα μια παρέμβαση "διάθεσης" ακόμα για να ταιριάζω με το γιορτινό πνεύμα Smiles at last..
alexzzz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Βγήκε μια δουλειά και πρέπει να αφήσω το culoβάρεμα... εν τάχει όμως black and white: και μια λίγο χρώμα μέσα: Αν τελειώσω γρήγορα θα το συνεχίσω από εδώ, αλλιώς σπίτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.