Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

..το χύπημα θα είναι ΦΙΛΙΚΟ (και απλώς στον ώμο) (και η βασιλόπιτα ΣΙΓΟΥΡΑ βασιλόπιτα και ΟΧΙ καμμιά τούρτα ; )- ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ νικητή ;!

Για σένα θα κάνουμε μια εξαίρεση! Και τον τρόπο και τον αριθμό των χτυπημάτων. Θα αλλάξουμε και την βασιλόπιτα θα την κάνουμε φανουρόπιτα (θα σε χώσω εγώ κάτω από μαξιλάρι) :-D

Χριστουγεννιάστηκα και εγώ.. Nice idea guyz :)

Τι λέει το δόντι ρε Α(νώνυμε) Α(λκοολικέ) ;

-----Προστέθηκε 28/11/2008 στις 01 : 39 : 03-----

alexzzz & wash να έχετε φορέσει τα γιορτινά σας παρακαλώ αν και όταν γυρίσω :P

Ο διαγωνισμός είναι ακόμα σε εξέλιξη, δεν μπορώ.

Δημοσ.

Τι σας έπιασε με τα Χριστούγεννα σήμερα; Έχω δει απ το πρωί ένα σωρό σχετικά θέματα (κάνοντας research για ιδέες) και μελαγχόλησα όταν συνειδητοποίησα πως έρχονται σε έναν ολόκληρο μήνα.

Δημοσ.
Τι σας έπιασε με τα Χριστούγεννα σήμερα; Έχω δει απ το πρωί ένα σωρό σχετικά θέματα (κάνοντας research για ιδέες) και μελαγχόλησα όταν συνειδητοποίησα πως έρχονται σε έναν ολόκληρο μήνα.

Χο Χο Χο!!! ΜΕΡΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ !!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Ναι. Πάει σαν τον φοιτητή που λέει στη μάνα του κατά τη 1 το βράδυ "Μάνα, πάω να την πέσω γιατί αύριο ξυπνάω νωρίς το μεσημέρι". Ή σαν το "Σήμερα ξύπνησα στις 12 το πρωί".

υπάρχουν και χειρότερα...

πχ "τι ώρα ξυπνάς την Κυριακή?" "την Κυριακή ξυπνάω Δευτέρα..."

Δημοσ.

(..μην του πει κανείς ότι δεν είναι ΚΑΝ ολόκληρος ο μήνας...........)

Δημοσ.

@alexzzz Πονάει λιγότερο.. Αλλά δε πειράζει ήταν ώρα για δίαιτα anyways, this 4% excess fat is not going anywhere by itself οπως φαίνεται. :P

thanx for askin' :-) Σε έπιασε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα ε; να κανονίσουμε και κανα ματσάκι φίφα, ευκαιρία είναι...

Δημοσ.
@alexzzz Πονάει λιγότερο.. Αλλά δε πειράζει ήταν ώρα για δίαιτα anyways, this 4% excess fat is not going anywhere by itself οπως φαίνεται. :P

thanx for askin' :-) Σε έπιασε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα ε; να κανονίσουμε και κανα ματσάκι φίφα, ευκαιρία είναι...

Χο Χο Χο... ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ!!!

Μόλις τσεκάρω αν είμαι μπαναρισμένος ή όχι θα το κανονίσουμε. Ακόμα δεν αξιώθηκα να το ανοίξω! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...