klainmaingr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 ΗΟ ΗΟ ΗΟ!! Spread the christmas joy everyone /me feels like santa Αντε gone.. alexzzz & wash να έχετε φορέσει τα γιορτινά σας παρακαλώ αν και όταν γυρίσω
alexzzz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 ..το χύπημα θα είναι ΦΙΛΙΚΟ (και απλώς στον ώμο) (και η βασιλόπιτα ΣΙΓΟΥΡΑ βασιλόπιτα και ΟΧΙ καμμιά τούρτα ; )- ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ νικητή ;! Για σένα θα κάνουμε μια εξαίρεση! Και τον τρόπο και τον αριθμό των χτυπημάτων. Θα αλλάξουμε και την βασιλόπιτα θα την κάνουμε φανουρόπιτα (θα σε χώσω εγώ κάτω από μαξιλάρι) Χριστουγεννιάστηκα και εγώ.. Nice idea guyz Τι λέει το δόντι ρε Α(νώνυμε) Α(λκοολικέ) ; -----Προστέθηκε 28/11/2008 στις 01 : 39 : 03----- alexzzz & wash να έχετε φορέσει τα γιορτινά σας παρακαλώ αν και όταν γυρίσω Ο διαγωνισμός είναι ακόμα σε εξέλιξη, δεν μπορώ.
antonl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Τι σας έπιασε με τα Χριστούγεννα σήμερα; Έχω δει απ το πρωί ένα σωρό σχετικά θέματα (κάνοντας research για ιδέες) και μελαγχόλησα όταν συνειδητοποίησα πως έρχονται σε έναν ολόκληρο μήνα.
alexzzz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Τι σας έπιασε με τα Χριστούγεννα σήμερα; Έχω δει απ το πρωί ένα σωρό σχετικά θέματα (κάνοντας research για ιδέες) και μελαγχόλησα όταν συνειδητοποίησα πως έρχονται σε έναν ολόκληρο μήνα. Χο Χο Χο!!! ΜΕΡΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ !!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Ναι. Πάει σαν τον φοιτητή που λέει στη μάνα του κατά τη 1 το βράδυ "Μάνα, πάω να την πέσω γιατί αύριο ξυπνάω νωρίς το μεσημέρι". Ή σαν το "Σήμερα ξύπνησα στις 12 το πρωί". υπάρχουν και χειρότερα... πχ "τι ώρα ξυπνάς την Κυριακή?" "την Κυριακή ξυπνάω Δευτέρα..."
washcloud Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Τι σας έπιασε με τα Χριστούγεννα σήμερα; Έχω δει απ το πρωί ένα σωρό σχετικά θέματα (κάνοντας research για ιδέες) και μελαγχόλησα όταν συνειδητοποίησα πως έρχονται σε έναν ολόκληρο μήνα. (..μην του πει κανείς ότι δεν είναι ΚΑΝ ολόκληρος ο μήνας...........)
Freakster Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 @alexzzz Πονάει λιγότερο.. Αλλά δε πειράζει ήταν ώρα για δίαιτα anyways, this 4% excess fat is not going anywhere by itself οπως φαίνεται. thanx for askin' Σε έπιασε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα ε; να κανονίσουμε και κανα ματσάκι φίφα, ευκαιρία είναι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Βάλε και συ τίποτα γιορτινό Thresh από τώρα?
alexzzz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 @alexzzz Πονάει λιγότερο.. Αλλά δε πειράζει ήταν ώρα για δίαιτα anyways, this 4% excess fat is not going anywhere by itself οπως φαίνεται. thanx for askin' Σε έπιασε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα ε; να κανονίσουμε και κανα ματσάκι φίφα, ευκαιρία είναι... Χο Χο Χο... ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ!!! Μόλις τσεκάρω αν είμαι μπαναρισμένος ή όχι θα το κανονίσουμε. Ακόμα δεν αξιώθηκα να το ανοίξω!
washcloud Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 ...τα έχουμε ξαναπεί...: Robin is SO gay...
alexzzz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Στεναχωρήθηκα. Ελπίζω να μην τους μπαίνουν ιδέες και για τον Σούπερ Γκούφη !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.