Freakster Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Σχέδιο Morris.. Αλλά δεν αναγνωρίζω το τυπάκι.. Τι παίζει;
washcloud Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μorris ?!!? ...τί λες μωρής F. Ibanez είναι... O "Aντιρίξ" ...ο "Σούπερ Αντιρίξ", εν προκειμένω από το "Αντιρίξ & Συμφωνίξ"... αχχχχχχχχχχχχ εσείς τα νέα παιδιά δεν ξέρετε τπτ...τπτ!
teo64x Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Ξέρουμε, κύριε. Αλλά το ότι υπήρχε και Σούπερ Αντιρίξ είναι, ομολογουμένως, έκπληξη. Και λέγονται Mortadelo και Filemon, ποταπό έντομο.
washcloud Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Ξέρουμε, κύριε. Αλλά το ότι υπήρχε και Σούπερ Αντιρίξ είναι, ομολογουμένως, έκπληξη. Και λέγονται Mortadelo και Filemon, ποταπό έντομο. ..θα σου έλεγα τί να πας να κάνεις (άμα τους ξανα-αποκαλέσεις με τα original names τους) (δε θα μου γκρεμίσεις εσύ τις παιδικές μου μνήμες μέσα σ' ένα απόγευμα... ) ...μου έφτασε η μλκια που γυρίσαν για ταινία πριν κανα-δυο χρόνια... btw νταξ, δεν υπήρξε και ολόκληρη "φιλολογία" περί "Σούπερ Αντιρίξ" , όπως με τον Φάντομ ή τον Σ. Γκούφη... Ξεκάρφωτες μεταμφιέσεις έκανε στο έτσι Άντε να τον έχει σχεδιάσει έτσι 2-3 φορές ο Ibanez...
alexzzz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Που πήγαν τα τόπικ του γαύρου και του βάζελου;;; ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;;;;;;;;;
antonl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 alexzzz συγχωνεύτηκαν με το thread με τις φωτογραφίες των χρηστών του insomnia. Μάλλον μεταφέρθηκε εκεί ο κόσμος τους. Για το πού πήγαν τα δυο που ψάχνεις, μάλλον το alter ego σου κάτι θα ξέρει...
alexzzz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μπα... ορίστε τι έγινε: Newsflash: Τα δυο μεγάλα οπαδικά topic απενεργοποιήθηκαν ώστε να περάσει το συνεργείο καθαρισμού με τις μάνικες. Είναι μια πολύ επίπονη διαδικασία, άγνωστο λοιπόν το πότε θα τελειώσει.
alexzzz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Στο "καφενείο των φιλάθλων"... έρχονται δύσκολες μέρες.
Achilles Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 antonl αν αφήσεις το τόπικ με τις φώτο θα το βρεις πανεύκολα.
antonl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Σφαχτήκατε πάλι κει μέσα ρε; @Achilles!: Δε συχνάζω σε καφενεία
klainmaingr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μου φαίνεται πολύ πιό όμορφο το forum χωρίς τις βλακο-ομάδες πρώτη μούρη (αυτό δεν είναι οπαδικό αλλα αντι-φανατικό)
alexzzz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Απλά δεν ξέρετε τι λέτε. Εγώ μπαν πως θα φάω αν δεν φάω στα αθλητικά; Στα άλλα κρατιέμαι
The_Edge Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Απλά δεν ξέρετε τι λέτε. Εγώ μπαν πως θα φάω αν δεν φάω στα αθλητικά; Στα άλλα κρατιέμαι Shyness is nice and Shyness can stop you From doing all the things in life You'd like to Shyness is nice and Shyness can stop you From doing all the things in life You'd like to So, if there's something you'd like to try If there's something you'd like to try Ask me I wont say no, how could I? :-)
teo64x Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Alexzzz, τώρα είναι η ευκαιρία να ζητήσεις να γίνεις admin.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.