Achilles Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Τελικά την έβγαλα με κοκ από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς. Που να τρέχω στο πανόραμα. Chrisxxx σε μισώ.
Achilles Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Και όχι μόνο επειδή δεν έφαγα τα kinder paradiso, αλλά επειδή του έφερα smarties, m&m's, maltisers και γλειφιτζούρια. Και δεν θέλω σχόλια του στυλ, πόσα έφαγα κρυφά πριν γυρίσω σπίτι.
washcloud Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 τι έγινε αφήσατε τα ρόζ και αρχίσατε τις σοκολάτες? για λίγο μονοhttp://www.sandscripts.com/catalog/wedding/gif/chocolate_hearts_pink.jpg ...ναι , όντως. (είναι και που λείπει ο Αλέκος βέβαια) (άλλωστε δεν μπορούμε να τον "αφήσουμε" και πολύ...Να εμένα ήδη μου λέιπει...)
Achilles Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Έλα ρε wash, σου έστειλε ευχετήρια κάρτα για τα Χριστούγεννα;
washcloud Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 ...όχι ρε, σιγά μην περιμένω τέτοιες λεπτότητες απ' αυτόν... Καδράκι είναι , τον έχω φωτό τον μούργο να περνάει η ώρα μέχρι να ξανάρθει - που δεν περνάει με τίποτα...
Achilles Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Που είσαι βρε ροζ Πόντιε; Σε ψάχνουν οι φίλοι και οι εχθροί σου. Εν τω μεταξύ έχω πεθάνει τον junior στον Χριστοδουλόπουλο, για να αποκτάει σιγά σιγά μουσική παιδεία.
andreapaog328 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Εν τω μεταξύ έχω πεθάνει τον junior στον Χριστοδουλόπουλο, για να αποκτάει σιγά σιγά μουσική παιδεία. το καημένο...
pappous_soulis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 "Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία νέας έρευνας που βλέπει το φως της δημοσιότητας. Υπέρβαροι 7 στους 10 insomniacs δείχνουν τα αποτελέσματα καθώς επίσης..."
washcloud Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 ...του τρως τα γλυκά, τον βάζεις ν' ακούει Χριστοδουλόπουλο η επόμενη κίνηση ποιά είναι, να τον στείλεις να κοιμηθεί στον κήπο ;;; ούτε οι αρχαίοι Σπαρτιάτες τέτοια καψόνια στους πιτσιρικάδες...
Achilles Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Θα σας έλεγα κάτι τώρα και τους 3 σας αλλά θα παραμείνω ήρεμος, περιμένοντας τον Πόντιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.