Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

..δεν είμαστε 2 (ούτε 3, παρ' όλο το εντιτ σου :P ) περισσότεροι είμαστε όπως βλέπεις, και σιγά-σιγά μαζεύουμε υπογραφές απ' όλο το ινσόμνια να σου πάρουμε το παιδί, άστοργε πατέρα..razzea1.jpg

Δημοσ.
Ποιος είν' ο Χριστοδουλόπουλος ρε παιδιά; Είμαι άσχετος.

Αύριο με τον κηδεμόνα σου.

..δεν είμαστε 2, περισσότεροι είμαστε όπως βλέπεις, και σιγά-σιγά μαζεύουμε υπογραφές απ' όλο το ινσόμνια να σου πάρουμε το παιδί, άστοργε πατέρα..razzea1.jpg

Δεν παίρνετε καλύτερα την μάνα του μπας και την ξεφορτωθώ; :mad: Αν θέλετε την προικίζω κιόλας. :-)

Δημοσ.

...

Φρόντισε ο washcloud να με μορφώσει μέσω msn στο θέμα 'Χριστοδουλόπουλος', παραθέτοντάς μου σχετικό λινκ.

...

Πάω να κάνω ένα write zeros για να καθαρίσει καλά η cache του browser, περνάω Windows και επανέρχομαι.

Δημοσ.

Περιμένετε ρε κοπρόσκυλα να κοιμηθεί σε λίγο ο μικρός, και θα σας πω στο offtopic και στα msn μερικά "γαλλικά".

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ. ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ.

Δημοσ.

...το θέμα μας είναι να αφήσεις πρώτα τα γυναικόπαιδα ελεύθερα

κατάσταση τύπου ομηρίας:P

και ΜΕΤΑ συζητάμε...:-D

Δημοσ.

πωπω δεν βλεπω την ωρα να κοιμηθω. 7 παρα 20 σηκωθηκα και ημουν δουλεια στις 8 παρα. απο τις 10 ως τις 4 δεν σταματησα καθολου, εκατσα 5 λεπτα, και στις 5 τελος.

edit: βαζω gundam και την εκαναααααα

Δημοσ.
@Chrisxxx: που να σε κλείσουν σ'ενα δωμάτιο με τον τζέησον για 24 ώρες και όλες οι φράσεις να ξεκινάνε με : "ΤΙ ΕΙΝΑΙ..."

.-

Μη φοβάσαι όταν είμαι σε έναν δωμάτιο με κάποιον δεν τον ρωτάω συνέχεια τι είναι..

Μόνο σε Forum τα κάνω αυτά.Αν και τώρα τελευταία χρησιμοποιώ περισσότερο Google.

Δημοσ.

Άψογος!!! :D

Ευχαριστώ τα μάλιστα. Το είχα βρεί στο περίπου αλλα δεν είχα βρεί που είναι ακριβώς. Απο ότι βλέπω έχει και γήπεδα τένις δίπλα.. Άψογα :D

(κι ένα καθυστερημένο) (....έχει ρεπό ο κλάιν και δεν τα προλαβαίνω όλα...:P)

Ε ναί έτυχε το όλο τζέρτζελο στις μόνες, free σχετικά, μέρες μου :P

Θα σας πάρω σβάρνα απο δευτέρα με το καλό.. :-D

edit: δίνει κανείς αύριο τέστ δεξιοτήτων;

Δημοσ.
Θα σας έλεγα κάτι τώρα και τους 3 σας αλλά θα παραμείνω ήρεμος, περιμένοντας τον Πόντιο.

ΗΡΘΑ!!! Πάνω στο κορμί μου γλεντήσατε πάλι τσογλάνια. Τα σχόλια σας σκεφτόμουνα εκεί που έπινα ποτό.

Ποιος είν' ο Χριστοδουλόπουλος ρε παιδιά; Είμαι άσχετος.

Μόλις πήρες κίτρινη... κανόνισε την πορεία σου.

Δημοσ.

Ρε Achilles... βάλε το παιδί λίγο Αλέξη Παρχαρίδη

να στρώση. Και θα σου στείλω εγώ πρόσκληση για τον χορό της ομάδας τον Φεβρουάριο που θα τον έχουμε Live!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...