poscaman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 .αν εξαιρέσεις κάτι μινάρες και κάτι πέτσακες , τι ειναι πετσακες;
andreapaog328 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 ρε μην γράφετε 15 σελίδες offtopic κάθε νύχτα, θέλω τρία τέταρτα να τις διαβάσω κάθε πρωί...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 κατάβαση... legen...wait for it... dary! (hint BARNEY FTW!
Achilles Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 ρε μην γράφετε 15 σελίδες offtopic κάθε νύχτα, θέλω τρία τέταρτα να τις διαβάσω κάθε πρωί... Ε και δεν χαίρεσαι; Καφεδάκι, τσιγαράκι και offtopic. Εγώ που τα έγραψα όλα χθες και δεν έχω να διαβάσω τίποτα, τι να πω. Καλημέρα. @liopyr: ζηλέψαμε;;;;;
liopyr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 @liopyr: ζηλέψαμε;;;;; Όχι μία επισήμανση έκανα. Εγώ έχω το δικό μου alter ego εδώ, και δεν το αλλάζω. (κι ας είναι λίγο ...ροζ) Το Thresh τον έχω στα hardware-ικά..
alexzzz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μόλις ξύπνησα. Δεν νιώθω την όλη την δεξιά μου πλευρά. Σάπισα στον ύπνο. Σήμερα αποφάσισα να κάνω λακούβα στον καναπέ. Το πολύ- πολύ (το max σας λέω) να πάω να ξαναγεμίσω τον καφέ μου. Έχω δίπλα μου κινητό, φορητό τηλ, τηλεκοντρόλ, χειριστήριο xbox, καφέ, νερό και αγκαλιά τον φορητό... νομίζω τα έχω όλα.
FarCry Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Έχω δίπλα μου κινητό, φορητό τηλ, τηλεκοντρόλ, χειριστήριο xbox, καφέ, νερό και αγκαλιά τον φορητό... νομίζω τα έχω όλα. όλα????? είσαι σίγουρος??? σου λείπει η πλαστική κούκλα :lol::lol:
alexzzz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 όλα????? είσαι σίγουρος??? σου λείπει η πλαστική κούκλα :lol::lol: Αν την χρειζόμουνα θα έκανα και μια θέση εδώ δίπλα μου την σχέση ρε... σήμερα είναι τούφινγκ ντεϊ
alexzzz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Όταν έχεις καφέ και νερό δεν χρειάζεσαι φαΐ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.