alexzzz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Προσπάθησα φιλότιμα να το ξεκινήσω μικρός αλλά δεν τα κατάφερα.
Achilles Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Ρε Αλέκο, να χαίρεσαι το....χωριό σου. Θα μας κεράσεις εκείνους τους κουραμπιέδες Καρβάλης για να σου ευχηθούμε; Άντε κάνε κάτι γιατί μόλις έφαγα και χρειάζομαι γλυκό.
wizzy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 εμένα ποιος θα μου βάλει σκουφάκι στο avatar μουουουουουουουου;;;;;;; :cry:
FarCry Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Αφού δεν καπνίζουμε ρε alter το alter πάλι πως προέκυψε? από την tv?
washcloud Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 καλημέρα παίδες! μπορεί κάποια καλή ψυχή να βάλει ένα σκουφάκι και στο δικό μου το avatar; τι ειναι πετσακες; http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Πέτσακας http://www.slang.gr/lemma/show/petsakas_o___petsi_to_5914 http://www.slang.gr/lemma/show/petsakas_o_2860 ρε μην γράφετε 15 σελίδες offtopic κάθε νύχτα, θέλω τρία τέταρτα να τις διαβάσω κάθε πρωί... ---->Ε και δεν χαίρεσαι; Καφεδάκι, τσιγαράκι και offtopic. Εγώ που τα έγραψα όλα χθες και δεν έχω να διαβάσω τίποτα, τι να πω. Καλημέρα. @liopyr: ζηλέψαμε;;;;; ...έεεετσι (ασ' τον τον liopyr, είναι ζηλιάρης από κούνια...) Σήμερα αποφάσισα να κάνω λακούβα στον καναπέ. Το πολύ- πολύ (το max σας λέω) να πάω να ξαναγεμίσω τον καφέ μου. Έχω δίπλα μου κινητό, φορητό τηλ, τηλεκοντρόλ, χειριστήριο xbox, καφέ, νερό και αγκαλιά τον φορητό... νομίζω τα έχω όλα. ...ΕΝΥΔΡΕΙΟ....ΕΧΕΙΣ ;! ...ΕΙΝΑΙ πολύ σημαντικό ξέρεις... Προσπάθησα φιλότιμα να το ξεκινήσω μικρός αλλά δεν τα κατάφερα. ..αυτό μου θυμίζει τον Ισοβίτη του Αρκά που έλεγε "..προσπαθώ ν' αρχίσω το ποτό...αλλά δεν έχω καθόλου θέληση..." Ρε Αλέκο, να χαίρεσαι το....χωριό σου. ...αυτό λες ε ; αχχχχχχχχ σηκώθηκα και είχα ένα άκυρο προαίσθημα πως θα βρω το pm inbox γεμάτο με "γιορτινές" πικς από την evabb .... =(
alexzzz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Ρε Αλέκο, να χαίρεσαι το....χωριό σου. Θα μας κεράσεις εκείνους τους κουραμπιέδες Καρβάλης για να σου ευχηθούμε; Άντε κάνε κάτι γιατί μόλις έφαγα και χρειάζομαι γλυκό. Και το χωρίο και τον αδερφό μου... ευχαριστώ. Όσο για τους κουραμπιέδες... αφού σου το είπα... στείλε διεύθυνση με πιεμ. Επίσης άλλαξα γνώμη για το "όλη μέρα στον καναπέ"... μια Ξάνθη θα χτυπήσω (και τον Ξανθιώτη επίσης)
Achilles Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Να τους χαίρεσαι. Θα σε στείλω την διεύθυνση με pm, αλλά έτσι και δεν στείλεις θα σε κάνω ρόμπα και θα είναι και ροζ Και γαμώ τα ενυδρεία ρε wash. Α βρε evabb, μας πλήγωσες τον Ξανθιώτη. Και δεν θα έχει όρεξη για χαβαλέ το βραδάκι. ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΠΑΛΙ.
red7genius Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 ιδεα μου ειναι, ή εξαφανιστηκε το sticky για τον μTorrent?
washcloud Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 καλημέρα stautus ... ...no offence , αλλά ήταν καθυστερημένο request του alexzzz... ...για να μη λέτε ότι μόνο τα της Εύας δεν ξεχνώ.. ...άσε που πρέπει ν' αρχίσω να τα βρίσκω με τον ροζοπόντιο, γιατί άρχισα ν' αγριεύομαι από τις δηλώσεις του...οπότε καλά θα κάνω να υλοποιώ τα whenever requests του... ...α! Μια που το 'πα : έχουμε κι ένα διαγωνισμό να τρέχει... καιιιιιιιιιιιιι να χαίρεσαι τον μπράδερ *red7 , ΔΕ σου άρεσε η πρότασή μου για "γιορτινό avatar" ;!
status Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 LOL Καλημέρα κ σε εσένα :Ρ για να πω την αλήθεια περίμενα τπτ χριστουγεννιάτικο.:Ρ
wizzy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 I SAID: Washcloud for President! Thanks for the σκουφάκι man!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.