Freakster Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Ευα ρίξε μια ματιά στο σακακι thread να μας πεις ποιες ειναι οι τελευταίες λέξεις της μόδας στις Βρυξέλλες Washcloud στην κλέβω λίγο περιμένω π.μ. με απειλές και έτσι ;-)
Pablo_Hasan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 http://downforeveryoneorjustme.com/ It's not just you! imdb.com looks down from here. περιεργα πραματα, καθαρισα cookies και παλι.
teo64x Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 http://downforeveryoneorjustme.com/ Another site to laugh at.
Freakster Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Που 'στε, περιμένει ιδέες ο admin ;p http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2434735#post2434735
washcloud Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 αμα σκεφτεις οτι ενα φαι της προκοπης δεν εχω φαει εδω και 10 μερες και τρωω μονο τοστακια, πατατες απ εξω και γλυκα:rolleyes: θελω κανονικο φαι :cry::cry::cry: νταξ' , φαντάζομαι ότι σε 3 βδομαδούλες το πολύ, θα είσαι home και θα έχεις όλα τα καλά... ...KΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ! ...πως λέμε "κάτω απ' την μπάρα"... ...και δεν εννοώ ΑΥΤΟ... Ευα ρίξε μια ματιά στο σακακι thread να μας πεις ποιες ειναι οι τελευταίες λέξεις της μόδας στις Βρυξέλλες Washcloud στην κλέβω λίγο περιμένω π.μ. με απειλές και έτσι ;-) ...σε 'σενα οι απειλές;! Τί λες παιδί μου... FAILED strategy ...Πιό αποδοτικό είναι να "απειλώ" αυτήν, με πικς... Σου λέει η eva , "άμα την κάνω κατά Freakster μεριά, ούτε ψύλλος μετά στον κόρφο μου..." ...όποιος περίμενε "κόρφος πικ" στο spoiler, είναι πολύ κάφρος...
FarCry Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 :devil::devil::devil::devil: infraction again :mad::mad::mad::mad::mad:
klainmaingr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 ...πως λέμε "κάτω απ' την μπάρα"... ...και δεν εννοώ ΑΥΤΟ... Fixed..
washcloud Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 ...είσαι θεός κλάιν, δε λέω όχι, και στο MS Paint δε βγαίνει κάτι καλύτερο, αλλά δεν ξέρω (δεν ήξερα εξ' αρχής) αν "τόσο τέλεια δουλειά" θα άφηνε περιθώρια αναγνώρισης του προσώπου... ...βέβαια, αφού ξέρει πλέον και ο τελευταίος ΧΡΗΣΤΗΣ του insomnia περί τίνος πρόκειται, το fix σου μπορεί να θεωρηθεί πλεον valid ΚΑΙ legendary... WOOHOO!!! ΔΩΣΕ !!! ...έχω πλέον την υποψία ότι η eva θ' αρχίσει ν' αναρωτιέται "ΠΟΤΕ την έκανα αυτή την $@%& τη φωτογράφιση και δεν το θυμάμαι ; ! "
klainmaingr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Feed me with your ideas and i'l try my best... Αλήθεια όμως εφόσον κάθεσαι και ασχολείσαι για χαβαλέ τόσο πολύ δεν θα έκανε κακό και ένα install του photoshop Βασικά απορώ tbh ακόμα και πώς κάνεις όλα αυτά με mspaint Θα σε πάρει είπαμε η ms για παρουσίαση του.. ;p
FarCry Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Fixed.. κανε ένα touch-up και το χρώμα του προσώπου....κοκκινίζει και φαίνεται
klainmaingr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Πιο εύκολο είναι ένα auto levels σε αυτή τη φάση. Αλλα η βαρεμάρα υπερίσχυσε μάλλον περισσότερο. Είπαμε να κάνουμε τη μλκεια μας αλλα μη το παρατραβάμε Άλλοι το έχουν και main job το χαβαλέ που κάνουμε here ;p
washcloud Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 *washcloud faps FarCry ...ξέρει ωρέ τί κάνει ο κλάιν... Σ' αυτή τη στάση, φυσιολογικό είναι το αίμα να κατεβαίνει στο κεφάλι...
klainmaingr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 *washcloud faps FarCry ...ξέρει ωρέ τί κάνει ο κλάιν... Σ' αυτή τη στάση, φυσιολογικό είναι το αίμα να κατεβαίνει στο κεφάλι... :lol::lol::lol::lol::lol: Epic laughter... Ούτε εγώ δεν θα μπορούσα να υπερασπιστώ τη βαρεμάρα μου καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.