Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
*washcloud faps FarCry

...ξέρει ωρέ τί κάνει ο κλάιν...

Σ' αυτή τη στάση, φυσιολογικό είναι το αίμα να κατεβαίνει στο κεφάλι...:P

:lol::lol::lol:

Εγώ πάλι θα έλεγα ότι σε όλες τις στάσεις κατεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Εξαιρούνται οι στάσεις λεωφορείων. :-)

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
:lol::lol::lol:

Εγώ πάλι θα έλεγα ότι σε όλες τις στάσεις κατεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Εξαιρούνται οι στάσεις λεωφορείων. :-)

...δηλαδή νομίζεις ότι πιο πιθανό είναι στις στάσεις να δεις

αυτό ,

ή

αυτό ;

:-)

Δημοσ.

Ένα κλικ θέλετε όλοι για να μεγαλουργήσετε. :-D

Ρε leftermann, μην το πάμε στο φαγητό γιατί ...είμαι επιρρεπής και θα κάνω επιδρομή στο ψυγείο.

Δημοσ.
Ένα κλικ θέλετε όλοι για να μεγαλουργήσετε. :-D

Ρε leftermann, μην το πάμε στο φαγητό γιατί ...είμαι επιρρεπής και θα κάνω επιδρομή στο ψυγείο.

δεν το πάω στο φαγητό. Δεν μπορώ άλλο φαγητό για φέτος. Τσάκισα το γεμιστό κοτόπουλο σχεδόν όλο μόνος μου (το πέτυχα μούρλια ο φούστης), και πριν λίγο έφαγα και το τελευταίο κομάτι της μπανανομηλόπιτας με σοκολάτα που έφτιαξα χθες. Είμαι τούμπανο, δεν με βλέπω να ξανατρώω (εκτός αν με πιάσει καμιά λιγουρίτσα κατά τις 1-2 :-) )

μήπως πείνασες :P :lol::lol::lol:

Δημοσ.
κοκ; ε ρε τι με θύμισες τώρα... Στον στρατό στην σπάρτη τα τρώγαμε δυο δυο...

Λίγο προσοχη μονο με τη λέξη :lol:

Ξέρω τι θέλει ο Ακίλις :-D

galaktopoureko-sto-piato3.jpg 1.jpg

Μήπως να ζητήσω ποσοστά απο ζαχαροπλαστεία;

Δημοσ.

Τον έκοβα ότι θα πόσταρε και ο Chrisxx, ο οποίος έχει ήδη μια κίτρινη από χθες. Αλλά σου την χαρίζω γιατί έχεις το όνομα του γιου μου, από τον οποίο ...ήδη στέρησα μια συσκευασία maltesers των 175 γρ!!! as we speak.

• Super Moderators
Δημοσ.

ποοοοοοο έλεος με αυτές τις photos, μου φαίνεται ότι θα πάω να ξεπαστρέψω το "ταψάκι" κρέμα κανταΐφι που έχουμε κάτω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...