Achilles Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 *washcloud faps FarCry ...ξέρει ωρέ τί κάνει ο κλάιν... Σ' αυτή τη στάση, φυσιολογικό είναι το αίμα να κατεβαίνει στο κεφάλι... :lol: Εγώ πάλι θα έλεγα ότι σε όλες τις στάσεις κατεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Εξαιρούνται οι στάσεις λεωφορείων.
washcloud Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 :lol: Εγώ πάλι θα έλεγα ότι σε όλες τις στάσεις κατεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Εξαιρούνται οι στάσεις λεωφορείων. ...δηλαδή νομίζεις ότι πιο πιθανό είναι στις στάσεις να δεις αυτό , ή αυτό ;
Achilles Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Ένα κλικ θέλετε όλοι για να μεγαλουργήσετε. Ρε leftermann, μην το πάμε στο φαγητό γιατί ...είμαι επιρρεπής και θα κάνω επιδρομή στο ψυγείο.
leftermann Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Ένα κλικ θέλετε όλοι για να μεγαλουργήσετε. Ρε leftermann, μην το πάμε στο φαγητό γιατί ...είμαι επιρρεπής και θα κάνω επιδρομή στο ψυγείο. δεν το πάω στο φαγητό. Δεν μπορώ άλλο φαγητό για φέτος. Τσάκισα το γεμιστό κοτόπουλο σχεδόν όλο μόνος μου (το πέτυχα μούρλια ο φούστης), και πριν λίγο έφαγα και το τελευταίο κομάτι της μπανανομηλόπιτας με σοκολάτα που έφτιαξα χθες. Είμαι τούμπανο, δεν με βλέπω να ξανατρώω (εκτός αν με πιάσει καμιά λιγουρίτσα κατά τις 1-2 ) μήπως πείνασες :lol:
Achilles Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 ...να και η "στάση του ήττα"... Εδώ κοντεύει να λυγίσει η μπάρα, ο άνθρωπος δεν θα λύγιζε. EDIT: Α ρε κάφρε leftermann, πάλι στο ζαχαροπλαστείο για κοκ με βλέπω.
leftermann Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 κοκ; ε ρε τι με θύμισες τώρα... Στον στρατό στην σπάρτη τα τρώγαμε δυο δυο...
klainmaingr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Ορίστε φωτό απο τη στάση του Νίκα... Where's waldo?
Chrisxxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 κοκ; ε ρε τι με θύμισες τώρα... Στον στρατό στην σπάρτη τα τρώγαμε δυο δυο... Λίγο προσοχη μονο με τη λέξη Ξέρω τι θέλει ο Ακίλις Μήπως να ζητήσω ποσοστά απο ζαχαροπλαστεία;
Achilles Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Τον έκοβα ότι θα πόσταρε και ο Chrisxx, ο οποίος έχει ήδη μια κίτρινη από χθες. Αλλά σου την χαρίζω γιατί έχεις το όνομα του γιου μου, από τον οποίο ...ήδη στέρησα μια συσκευασία maltesers των 175 γρ!!! as we speak.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 ποοοοοοο έλεος με αυτές τις photos, μου φαίνεται ότι θα πάω να ξεπαστρέψω το "ταψάκι" κρέμα κανταΐφι που έχουμε κάτω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.