leftermann Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 ...από τον οποίο ...ήδη στέρησα μια συσκευασία maltesers των 175 γρ!!! as we speak. με κάνεις να μην νοιώθω μόνος, γεμάτος τύψεις που τρώω τις σοκολατίτσες που φέρνουν για τον μικρό... Όταν του φέρνουν Happy hippo γυαλίζει το μάτι μου! Το happy hippo μαμάει...
soturin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 σνιφ... συγκίνηση ποιος έβαψε αυτό το πανό κώσταμ κώσταμ
washcloud Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 κοκ; ε ρε τι με θύμισες τώρα...Στον στρατό στην σπάρτη τα τρώγαμε δυο δυο... ...τέτοια φάση lefterman ;
leftermann Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 ακριβώς τέτοια, washy... :lol: Με την ευκαιρία, μου αρέσει ο τρόπος και η σβελτάδα με την οποία χειρίζεσαι το photoshop, αλλά και η μοναδική τεχνοτροπία σου στο κολάζ. Δούλεψες καθόλου στο τμήμα γελοιογραφίας στο "ποντίκι";
washcloud Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 ...ΜS Paint είναι (...και προσφάτως εντρυφώ και στις - όποιες - χάρες του Paint.NET) ... tribute to antonl for suggesting it... ..και όχι, δεν έχω δουλέψει καθόλου "πάνω" στον Chrisxxx (..ένα "γιορτινό" avatar μόνο δοκίμασα και του έκανα, αλλά αυτός ως γνήσιος Μοντε-Χρήστος, το έκλασε κανονικά κι έφτιαξε το δικό του...) ...και καλά έκανε εδώ που τα λέμε... ...σε κατάλαβα, αλλά σαν λάτρης του λογοπαίγνιου που έχω πιάσει πως είσαι, είπα να μην αφήσω την ευκαιρία να παέι χαμένη...
Chrisxxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Ηταν καιρος να αφησω τους εγωισμους και να ασχοληθω λιγακι με τον εαυτό μου.
Achilles Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Ωχ. Μετά από καμιά 50ριά maltesers και 2 τσιγάρα ομολογώ ότι έσκασα. Δεν σας ξαναμιλάω ρε φούστηδες. Εκτός αν πρόκειται για φαγητό Πάλι North Hellas Night το κάναμε.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Aφου οι ξενερωτοι οι Αθηναιοι βγαίνουν έξω Τι θα φας μετα το βραδινο;
poscaman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 σημαντικη ερωτηση μιας και λεμε για maltesers ειχα βρει στο αεροδρομιο στα duty free συσκευασια-κουβας με maltesers.επειδη εκανα την βλακεια και πηρα μονον εναν κουβα εχει κανενας καμμια ιδεα που μπορω να βρω;;;μην πειτε στα σουπερ μαρκετ,εχω ψαξει.θελω συγκεκριμενα,αν ξερετε κατι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
washcloud Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Ηταν καιρος να αφησω τους εγωισμους και να ασχοληθω λιγακι με τον εαυτό μου. άψογος Μοντεχρήστος! ...και καλά που δεν είπες τπτ του στυλ "ο Wash είναι σαν το μυθιστόρημα...ΠΡΕΠΕΙ να τον ΓΡΑΦΕΙΣ!"
klainmaingr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 σνιφ... συγκίνηση ποιος έβαψε αυτό το πανό κώσταμ κώσταμ Πες μου οτι δεν είδες και συ τον Νίκα (στο άλλο μισό της φωτό) να πεθάνω... Καλα ρε όρεξη έχεις να κάνεις πανό;
Achilles Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Aφου οι ξενερωτοι οι Αθηναιοι βγαίνουν έξω Τι θα φας μετα το βραδινο; Μπορεί να παίξει παραγγελία τοστάκια, γιατί έχω ετοιμάσει ταινιάρα για το βράδυ. σημαντικη ερωτηση μιας και λεμε για maltesers ειχα βρει στο αεροδρομιο στα duty free συσκευασια-κουβας με maltesers.επειδη εκανα την βλακεια και πηρα μονον εναν κουβα εχει κανενας καμμια ιδεα που μπορω να βρω;;;μην πειτε στα σουπερ μαρκετ,εχω ψαξει.θελω συγκεκριμενα,αν ξερετε κατι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τι με θύμησες. Τον προηγούμενο μήνα που ήμουν Γερμανία είχε στα εκεί plus ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ συσκευασίες με smarties.Είχα πάρει τρεις και πάλι λίγες τελικά ήταν. Ίσως στο makro να έχει μεγάλες συσκευασίες, δεν θυμάμαι, αλλά θέλει κάρτα. Αν πάω θα κοιτάξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.