elena blue Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Είμαι παράλογος, ε; Δε θα εχανε η Βενετια βελονι.
Vatos_locos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Είμαι παράλογος, ε; εγώ πάντως στα νιάτα μου όταν έκανα BMΧ είχα ροζ perfomer Gt
evabb Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δλδ για να καταλαβω, ο alexx ενοχληθηκε επειδη του εστειλαν ενα gay friendly κινητο? gay friendly επειδη ειναι απλα ροζ;;;;;;:shock::shock: δλδ και το μαυρο ειναι αντρικιο χρωμα και το κοκκινο τσουλε και παει λεγοντας
Toufas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 pink is punk. με διαφορα το χειροτερo forced meme αυτο με το ροζ.
teo64x Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 δλδ και το μαυρο ειναι αντρικιο χρωμα και το κοκκινο τσουλε και παει λεγοντας Και η ζωή έχει χρώμα: το πουτανί.
Forum's King Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Χρόνια Πολλά από το Insomnia.gr ! Γεια σου Forum's King, Όλοι εμείς στο Insomnia.gr σου ευχόμαστε Χρόνια Πολλά! Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα.
alexzzz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 gay friendly επειδη ειναι απλα ροζ;;;;;;:shock::shock:δλδ και το μαυρο ειναι αντρικιο χρωμα και το κοκκινο τσουλε και παει λεγοντας Δηλαδή αν καθόμουν για καφέ και έβγαζα το ροζ κινητό μου για να μιλήσω τι θα έλεγες; "ο χαριτωμένος πόντιος είναι ευαίσθητος πράγμα που φαίνεται από το ροζ κινητό του" ;;;
teo64x Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 blue for the boy and pink for the girl ...είπε η elena blue.
Achilles Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δηλαδή αν καθόμουν για καφέ και έβγαζα το ροζ κινητό μου για να μιλήσω τι θα έλεγες; "ο χαριτωμένος πόντιος είναι ευαίσθητος πράγμα που φαίνεται από το ροζ κινητό του" ;;; Και όλοι οι άντρες θα έλεγαν: Κοίτα ένα πούστη.
elena blue Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 ...είπε η elena blue. Tι να κανω, δε μπορω να αλλαξω το nickname σε Elena Pink. Alexx, και Ποντιος και Ροζ κινητο; James Bond aka Pink Panther?
alexzzz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Alexx, και Ποντιος και Ροζ κινητο; James Bond aka Pink Panther? Σκέτο πόντιος, όχι ρωσοπόντιος
klainmaingr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 pink is punk.με διαφορα το χειροτερo forced meme αυτο με το ροζ. A forced meme is an attempt at making one's attempt at humor a part of interweb history, or a meme. Differs from actual memes from being: * A: Often unfunny * B: Not having a funny story/copypasta attached to it. Αυτό ακριβώς!! Μόλις είδαμε το ρόζ κινητό είπαμε όλοι μαζί.. δεν κάνουμε ένα meme (παίζει να είσαι ο μόνος οικείος με τον όρο) για να διαδοθεί..; (δεν βρήκαμε απλά ευκαιρία για χαβαλέ) Το προσπαθούμε ακόμα αλλα δυστυχώς το όνειρο μας δεν θα γίνει ποτε πραγματικότητα.. Damn.. Insomnia doesn't follow /b/'s culture ffs..
Chrisxxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Oπως και να'χει ενας μεγαλοπαράγωντας ποδοσφαιρικής ομαδας δεν μπορει να εχει ροζ κινητο. φτάνει ο mac
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.