Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδή αν καθόμουν για καφέ και έβγαζα το ροζ κινητό μου για να μιλήσω τι θα έλεγες;

"ο χαριτωμένος πόντιος είναι ευαίσθητος πράγμα που φαίνεται από το ροζ κινητό του" ;;;

μιλας σε ανθρωπο τωρα που εχει 3 φουξια μπλουζες και δεν ξερω και ποσες αλλες σε απαλο ροζ, τσαντα λαπτοπ φουξια, φουξια γοβες, φουξια παντελονι, ροζ εσωρουχα (μεχρι και φουξια καλτσες για ζαρτιερες βρηκα προχθες και αγορασα:lol:).... καποτε ειχα ροζ κινητο, επισης εχω μια ροζ θερμοφορα με γαλαζια λουλουδακια.... το μσν μου ειναι αυτη την στιγμη φουξια και ροζ:X θες να συνεχισω;;;;;;;;

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@klainmaingr: είπα να το αφήσω να περάσει έτσι αλλά τέσπα

Oπως και να'χει ενας μεγαλοπαράγωντας ποδοσφαιρικής ομαδας δεν μπορει να εχει ροζ κινητο.

φτάνει ο mac

macbookairpink.jpg

:lol:

Ρε και γυμνός να πάω στο γήπεδο δεν θα πάρουν το βλέμμα τους από το τερέν.

Τόσο χάλια παίζει η ομάδα

μιλας σε ανθρωπο τωρα που εχει 3 φουξια μπλουζες και δεν ξερω και ποσες αλλες σε απαλο ροζ, τσαντα λαπτοπ φουξια, φουξια γοβες, φουξια παντελονι, ροζ εσωρουχα (μεχρι και φουξια καλτσες για ζαρτιερες βρηκα προχθες και αγορασα:lol:).... καποτε ειχα ροζ κινητο, επισης εχω μια ροζ θερμοφορα με γαλαζια λουλουδακια.... το μσν μου ειναι αυτη την στιγμη φουξια και ροζ:X θες να συνεχισω;;;;;;;;

να σου θυμίσω ότι εσύ κατουράς καθιστή και εγώ όρθιος;

Δημοσ.
:rolleyes: Δεν θα αρεσει καθόλου το βίντεο σου στον μεγαλοπαράγοντα...

Εγώ πάλι πέθανα στα γέλια :lol::lol::lol:

Darko kovasevic: άνδρας 100%

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Τα νεύρα μου... αυτοί οι πόντιοι δεν παίζονται με τίποτα (εξαιρούνται οι παρόντες, οκ...).

Λοιπόν, ο πεθερός (αυθεντικός, αμετανόητος και αθεράπευτος πόντιος) θέλει να πουλήσει ένα χωράφι (κοινώς, πάει η προίκα, θα την ξεκοκκαλίσει ο αλήτης...).

Έρχεται και μου λέει:

- βάλε καμιά αγγελία στο ίντερνετ, εσύ που ξέρεις από αυτά, μπας και το αγοράσει κανένας από το εξωτερικό

- οκ, να επικοινωνήσω με μεσίτες, δώσε καμιά φωτό και μια περιγραφή...

- όχι μεσίτες, στο ίντερνετ θέλω.

- ναι, στο ίντερνετ, σε σελίδες μεσιτικών γραφείων.

- όχι σε μεσίτες, είναι όλοι απατεώνες.

- και πού να βάλω αγγελία, στον αγγελιοχώρο; Εκεί κοιτάς αν ψάχνεις να βρεις τσινκουετσέντο. Αν ψάχνεις να αγοράσεις χωράφι, και μάλιστα στο εξωτερικό, ψάχνεις σε μεσίτες.

- όχι σε μεσίτες, στο ίντερνετ. Να, προχτές ένας φίλος που έχει λεωφορείο και ήθελε να αγοράσει άλλο μεταχειρισμένο από γερμανία, στο ίντερνετ βρήκε ένα σωρό, μου έδειχνε και φωτογραφίες. Πού είναι αυτό το ίντερνετ, πού είναι τα γραφεία τους, να πάω να τους βρω, να πληρώσω βρε παιδί μου, πόσο κάνει μια αγγελία;

- ναι, δεν τα ξες καλά, δεν...

-τι δεν; Εσύ πως αγοράζεις ίντερνετ; Πώς την λένε την εταιρεία;

- φόρθνετ την λένε, αλλά δεν τα ξες καλά, δεν πουλάνε ίντερνετ οι άνθρωποι, δεν είναι ρύζι να μου βάλουν ένα κιλό...

- ε, καλά, αν δεν θέλεις και βαριέσαι άστο... Αφού ο άλλος που έψαχνε λεωφορείο στην γερμανία, στο ίντερνετ το βρήκε.

- ΑΑΑΑΑΑΑΑ. Τα νεύρα μου. Καλά, θα το ψάξω μπας και μπορέσω να βάλω μια αγγελία στο ίντερνετ. ΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΑΑΑΑΑΑΑ. Φύγε τώρα, εντάξει, θα το δω. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Απίστευτη ξεροκεφαλιά. Σε σκάει για πλάκα.

Έχει κανένας καμιά ιδέα πως μπορώ να ψάξω για να βάλω αγγελία σε site του εξωτερικού, ρωσία, βουλγαρία, ολλανδία πχ, που να μην είναι όμως μεσίτες; Να βάλω μερικές αγγελίες, να του τις δείξω μπας και ησυχάσω; Με πιάνει πονοκέφαλος κάθε φορά που μιλάμε...

Δημοσ.

leftermann έλιωσα!!

Πού είναι αυτο το ίντερνετ... εσύ πως αγοράζεις ίντερνετ...

"ε αμα βαριέσαι δεν πειράζει"

all time classic αφορμή για καυγάδες :P

Δημοσ.
all time classic αφορμή για καυγάδες :P

...Τι εννοείς; Έχεις τσακωθεί πολλές φορές για "το ίντερνετ"; Θέλουμε περιστατικά!! :-D

Δημοσ.
το ροζ ειναι πανκ τουφας ρουλζ

για να μαθαίνετε... δεν έχει σημασία τι είναι και αν είναι κάτι αυτό που λες, αλλά αν τον αλλόν τον πειράζει you have achieved awesomeness :P

Το θυμαμαι αλλά το ροζ αρχισε μετα την αγγελία :-D Αυτο που λες εσύ ηταν το preview ;)

παντως την αρχη την έκανε ο Soturin.

:confused: ούτε που θυμάμαι! link, seriously, πρέπει να ναι 2000 post πίσω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...