teo64x Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ε που να πάρει. Πάλι σκότωσα με μεγάλη αράχνη στο δωματιό μου.Φρίκη
jason_rethymno Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 τι ειναι αραχνη;τι ειναι δωματιο; τι ειναι φρικη; ΠΩΣ την σκοτωσες;:mrgreen: Πήρα λίγο χαρτί υγείας και ανέβηκα πάνω στο τραπέζι(γιατι ήτανε ψηλά στο τοίχο) και της ρίχνω μία και μετα τη πέταξα στην τουαλέτα και τράβηξα το καζανάκι
pappous_soulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ε που να πάρει. Πάλι σκότωσα με μεγάλη αράχνη στο δωματιό μου.Φρίκη
jason_rethymno Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Οχι εντάξει δεν ήταν τόσο μεγάλη. φτου φτου φτου μακρια μας
poscaman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 τι σημαινει η φραση:"φτου φτου φτου μακρια μας";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
pappous_soulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Τι σημαίνει η φράση "τι σημαίνει?" ???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 υπάρχουν και "χειρότερα"
jason_rethymno Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Καλά περιμένω εσείς που βάζετε φώτο με αράχνες πως θα αντιδράσετε αν όντως δείτε μια μεγάλη αράχνη.
Freakster Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ότι βρω θα της το πετάξω (παντόφλα, φανέλα, μπινελίκι), that's how hunters do it .
washcloud Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 ...εγώ πάλι θα της πω να φύγει άμα δε θέλει να την τραβήξω φωτό, να την editάρω (όπως εγώ γουστάρω) και να την ανεβάσω στο οφτόπικ...
klainmaingr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ θα αρχίσω να τσιρίζω και θα ανέβω σε ένα σκαμπό.
teo64x Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 υπάρχουν και "χειρότερα" Αυτή η φωτό είχε ποσταριστεί πριν καιρό, στο παρόν thread, ακριβώς για τον ίδιο λόγο αν θυμάμαι καλά. (Και αυτό ήταν και ο μόνος λόγος που δεν επέλεξα αυτήν. ) Είναι ενδιαφέρον το ότι ο jason μας προκαλεί να κάνουμε τους ίδιους συνειρμούς ξανά και ξανά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.