Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλά περιμένω εσείς που βάζετε φώτο με αράχνες πως θα αντιδράσετε αν όντως δείτε μια μεγάλη αράχνη.

nukeit.jpg

the only way...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι ενδιαφέρον το ότι ο jason μας προκαλεί να κάνουμε τους ίδιους συνειρμούς ξανά και ξανά.

ΡΕ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ "ΤΗΕ ΒΟΤ"????

Δημοσ.

Εγώ φταίω που σας ανοίγω την καρδιά μου ρε τσογλάνια

ετοιμασου για φωτο... ξερεις τι θα shop-αρω

Δημοσ.

ειναι δυο υποβρυχια μεσα στην αμμο στην ερημο!βγαινουν και τα 2 στην επιφανεια ανοιγουν οι πορτες που εχουν και βγαινει 1 τυπος απο το καθε ενα εξω!κανει ο πρωτος στον αλλον ρε φιλε ποσα?!κανει ο αλλος 3!και του κανει ο πρωτος τι 3?!και ο αλλος ρωταει γιατι τι ποσα?!

-----Προστέθηκε 1/12/2008 στις 02 : 37 : 49-----

ειναι δυο ελεφαντες με φτερα και ενω πετανε ο ενας καταλαθος συκρουει τον αλλον και του λεειο αλλος ε ρε φιλε προσεχε και λιγο και κανει ο αλλος σορρυ ρε αλλα ο πατερας μου εχει περιπτερο!!!

Δημοσ.
ειναι δυο υποβρυχια μεσα στην αμμο στην ερημο!βγαινουν και τα 2 στην επιφανεια ανοιγουν οι πορτες που εχουν και βγαινει 1 τυπος απο το καθε ενα εξω!κανει ο πρωτος στον αλλον ρε φιλε ποσα?!κανει ο αλλος 3!και του κανει ο πρωτος τι 3?!και ο αλλος ρωταει γιατι τι ποσα?!

χα :-(

χα :rolleyes:

χα :cry:

-----Προστέθηκε 1/12/2008 στις 02 : 39 : 52-----

ειναι δυο ελεφαντες με φτερα και ενω πετανε ο ενας καταλαθος συκρουει τον αλλον και του λεειο αλλος ε ρε φιλε προσεχε και λιγο και κανει ο αλλος σορρυ ρε αλλα ο πατερας μου εχει περιπτερο!!!

είναι 2:39. True story

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...