Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Καλά περιμένω εσείς που βάζετε φώτο με αράχνες πως θα αντιδράσετε αν όντως δείτε μια μεγάλη αράχνη. the only way...
soturin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ θα προσπαθήσω να την συνετίσω ... i think you can see where this is going ...
poscaman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Είναι ενδιαφέρον το ότι ο jason μας προκαλεί να κάνουμε τους ίδιους συνειρμούς ξανά και ξανά. ΡΕ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ "ΤΗΕ ΒΟΤ"????
alexzzz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ φταίω που σας ανοίγω την καρδιά μου ρε τσογλάνια ετοιμασου για φωτο... ξερεις τι θα shop-αρω
washcloud Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 (...ΑΝ προλάβει...ε. Διότι MSpaintάρω ΠΙΟ γρήγορα απ' ότι Photoshopάρει...) μουαχαχα
alexzzz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 και θα το κάνω αφίσα τις οποίες θα κρεμάσω ασόν χωρίον
klainmaingr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Κοντά είναι τα χριστούγεννα.. don't worry ..
Danny7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 ειναι δυο υποβρυχια μεσα στην αμμο στην ερημο!βγαινουν και τα 2 στην επιφανεια ανοιγουν οι πορτες που εχουν και βγαινει 1 τυπος απο το καθε ενα εξω!κανει ο πρωτος στον αλλον ρε φιλε ποσα?!κανει ο αλλος 3!και του κανει ο πρωτος τι 3?!και ο αλλος ρωταει γιατι τι ποσα?! -----Προστέθηκε 1/12/2008 στις 02 : 37 : 49----- ειναι δυο ελεφαντες με φτερα και ενω πετανε ο ενας καταλαθος συκρουει τον αλλον και του λεειο αλλος ε ρε φιλε προσεχε και λιγο και κανει ο αλλος σορρυ ρε αλλα ο πατερας μου εχει περιπτερο!!!
soturin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 ειναι δυο υποβρυχια μεσα στην αμμο στην ερημο!βγαινουν και τα 2 στην επιφανεια ανοιγουν οι πορτες που εχουν και βγαινει 1 τυπος απο το καθε ενα εξω!κανει ο πρωτος στον αλλον ρε φιλε ποσα?!κανει ο αλλος 3!και του κανει ο πρωτος τι 3?!και ο αλλος ρωταει γιατι τι ποσα?! χα χα χα -----Προστέθηκε 1/12/2008 στις 02 : 39 : 52----- ειναι δυο ελεφαντες με φτερα και ενω πετανε ο ενας καταλαθος συκρουει τον αλλον και του λεειο αλλος ε ρε φιλε προσεχε και λιγο και κανει ο αλλος σορρυ ρε αλλα ο πατερας μου εχει περιπτερο!!! είναι 2:39. True story
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.