teo64x Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 ειναι δυο υποβρυχια μεσα στην αμμο στην ερημο!βγαινουν και τα 2 στην επιφανεια ανοιγουν οι πορτες που εχουν και βγαινει 1 τυπος απο το καθε ενα εξω!κανει ο πρωτος στον αλλον ρε φιλε ποσα?!κανει ο αλλος 3!και του κανει ο πρωτος τι 3?!και ο αλλος ρωταει γιατι τι ποσα?! -----Προστέθηκε 1/12/2008 στις 02 : 37 : 49----- ειναι δυο ελεφαντες με φτερα και ενω πετανε ο ενας καταλαθος συκρουει τον αλλον και του λεειο αλλος ε ρε φιλε προσεχε και λιγο και κανει ο αλλος σορρυ ρε αλλα ο πατερας μου εχει περιπτερο!!!
washcloud Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Θα σας πάρει ο διάολας και τους 2 ...ο διάολας οργώνει τας Ευρώπας... U FAIL
teo64x Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ah, yes, a condom with at least 3 visible holes. Fail.
klainmaingr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Forum's king για να μη σε ψάχνουμε δώσε ένα hint.. thnx (καλο μήνα )
alexzzz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρες στο φόρουμ! Να ενημερώσω την χθεσινοβραδινή παρέα του MSN ότι: 1. τα τσάκισα τελικά τα πισία 2. είμαι σαν μούμια. Άλλη φορά μέχρι της 100 η ώρα δεν μένω.
alexzzz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 τωρα μπερδευτηκα.πισία είναι τα βυζιά; και θα το έλεγα έτσι φάτσα φόρα; ή θα το συζητούσα με τα ρεμάλια στο msn; Πισία και να μας δώσεις το msn σου να σε καλούμε και σένα. Μπορεί να μην προλαβαίνεις να γράφεις τίποτα (όπως εγώ) αλλά... μια παρέα ήμαστε.
poscaman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 γμτ,παλι παντοφλα ποντιακη θα πεσει απο το αισθημα... με εχει βαλει να φαω αρκετα ποντιακα,και μετα απο καιρο με εξεταζει στο ονομα τους..και πεφτει παντοφλα....αλλα τωρα εχω το πανω χερι,πισία δεν με εχει ταίσει.. alexzzz σε εκανα add στο μσν,αλλα γιατι εχεις ροζ φοντο ;;;
alexzzz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ίσα που σε πιστεύω κιόλας για το ροζ background. Και αυτό γιατί ένα πρόβλημα με το msn το έχω! Επίσης αποκλείεται να σε έχει ταΐσει πολλά ποντιακά φαγητά και να μην είναι μέσα τα πισία. Να έλεγες "τανέα" να έλεγα εντάξει.
poscaman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 σοβαρα... δεν ξερω πως της ξεφυγανε...ισως γιατι ειναι δυσκολο φοιτητρια να ανοιγει φυλλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.