Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
A forced meme is an attempt at making one's attempt at humor a part of interweb history, or a meme. Differs from actual memes from being:

* A: Often unfunny

* B: Not having a funny story/copypasta attached to it.

Αυτό ακριβώς!!

Μόλις είδαμε το ρόζ κινητό είπαμε όλοι μαζί.. δεν κάνουμε ένα meme (παίζει να είσαι ο μόνος οικείος με τον όρο) για να διαδοθεί..; (δεν βρήκαμε απλά ευκαιρία για χαβαλέ) Το προσπαθούμε ακόμα αλλα δυστυχώς το όνειρο μας δεν θα γίνει ποτε πραγματικότητα..

Damn..

Insomnia doesn't follow /b/'s culture ffs..

πραγματικά πρέπει να κόψετε τον dawkins :P

alex o dawkins σε κατέστρεψε να το ξέρεις.

Nταξ' photoshop rulezzzz!

not really υπάρχουν τραγικά λάθη. δες τι σκιά και στο χέρι κάτω. αλλα ok έχεις πολλά να μάθεις ακόμα :P

αλήθεια έχετε αναρωτηθεί όταν θα βρεθεί θεραπεία για το aids θα εξαφανιστεί και η ημερα που γιορτάζουμε? τι θα κάνουμε τότε?

Δημοσ.
αλήθεια έχετε αναρωτηθεί όταν θα βρεθεί θεραπεία για το aids θα εξαφανιστεί και η ημερα που γιορτάζουμε? τι θα κάνουμε τότε?

Σεξ.......

Δημοσ.

...τότε γιατί τη ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ τη μέρα ; :P

...εκτός κι αν ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ...ακριβώς επειδή ΔΕΝ είσαι...:rolleyes:

τεσπα άμα κερνάς, πες που είσαι :-)

..τζάμπα ftw !

Δημοσ.

ηταν μια σελιδα στην οποια ζουμαρε συνεχεια σε καποιο σημειο της εικονας και ολο και ξεπροβαλαν καινουριες παραστασεις κλπ.. για περιμενετε λιγο

Δημοσ.

Ποιον βρίζεις όταν πεφτει για 3 ωρες το ιντερνετ... Κανεις reset το router, βάζεις 2ο μήπως έχει προβλημα το 1ο κλπ... Μετα βλέπεις οτι εχεις IP αλλά δεν συνδεεσαι πουθενα... Κανεις Ping στην IP σου και εχεις 25% απώλειες; :mad: :mad:

Δημοσ.
Ποιον βρίζεις όταν πεφτει για 3 ωρες το ιντερνετ... Κανεις reset το router, βάζεις 2ο μήπως έχει προβλημα το 1ο κλπ... Μετα βλέπεις οτι εχεις IP αλλά δεν συνδεεσαι πουθενα... Κανεις Ping στην IP σου και εχεις 25% απώλειες; :mad: :mad:

Μια από τα ίδια το μεσημέρι και δω. Μόνο βάλε στο καλάθι και ότι το πρωί είχα τον τεχνικό του ΟΤΕ για να δει τι φταίει στο 30 ημερών conn-x που δεν λειτουργεί σχεδόν καθόλου. Και είμαι και δίπλα στο dslam. Τα νεύρα μου. Έχω μάθει τους τεχνικούς του ΟΤΕ με το μικρό τους, έχω τα κινητά τους, τέτοια φάση..... :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...