Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Εγω το DSLAM το βλεπω με τα κυαλια... αλλά ειχα ιντερνετ τουλαχιστον... Οχι τιποτα αλλο αλλα εδειχνε το router οτι ολα ηταν οκ αλλά δεν ειχα ιντερνετ.
Achilles Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Εγω το DSLAM το βλεπω με τα κυαλια... αλλά ειχα ιντερνετ τουλαχιστον... Οχι τιποτα αλλο αλλα εδειχνε το router οτι ολα ηταν οκ αλλά δεν ειχα ιντερνετ. Και σε μένα έδειχνε τα ίδια, απλά έχω γενικότερο πρόβλημα με την γραμμή. Μήπως είσαι και εσύ στο dslam Νέας Βάρνας και έπαθες τα ίδια;
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξερω σε ποιο ειμαι, μονο οτι ειμαι μακρυα ξερω... Πως μπορω να δω σε ποιο ειμαι;
Achilles Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 http://adslwizard.forthnet.gr αν δεν κάνω λάθος.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 κατσε να θυμηθω τον αριθμο του τηλέφωνου μου Και εγω σε αυτο ειμαι. :mad:
Achilles Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Κοίτα να δεις ρε γείτονα που την μαλακία μπορεί να την έκανε ο τεχνικός που ήρθε για την δικιά μου βλάβη. Γιατί μιλούσε με κάποιον άλλο στο κινητό και του έλεγε τι να κάνει-πειράξει στο κέντρο. :lol::lol: Έχεις pm. Όχι τώρα, σε λίγο να κάνω τσιγάρο πρώτα.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 κανόνισε να εκανες εσυ τη δουλεια... :mad: Θα ερθω και θα σου κλέψω τα maltesers ΟΛΑ!
Forum's King Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Προκαλώ τον afentiko7 σε μονομαχία με ξίφος
gnsX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ποιον βρίζεις όταν πεφτει για 3 ωρες το ιντερνετ... Κανεις reset το router, βάζεις 2ο μήπως έχει προβλημα το 1ο κλπ... Μετα βλέπεις οτι εχεις IP αλλά δεν συνδεεσαι πουθενα... Κανεις Ping στην IP σου και εχεις 25% απώλειες; :mad: ΟΤΕ και ip απο 94.....;Είχε πρόβλημα σήμερα με τις ip connx-otenet,τάδε έφη τηλεφωνήτρια
washcloud Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 εφ' όσον δεν τον προκαλείς σε μονομαχία με πληκτρολόγιο, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα
teo64x Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 αμάν more ξεκολλάτε με τα fractals Τι θέλει να πει ο ποιητής;
evabb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Τι θέλει να πει ο ποιητής; ελεος δες βικιπεδια, τα σχηματα που επαναλμβανονται επ απειρο οσο κι αν ζουμαρεις..... καμια φορα παρουσιαζονται φυσικα σε χαοτικα συστηματα
teo64x Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 ελεος δες βικιπεδια, τα σχηματα που επαναλμβανονται επ απειρο οσο κι αν ζουμαρεις..... καμια φορα παρουσιαζονται φυσικα σε χαοτικα συστηματα Δε λέω αυτό, my dear eva. (Άλλωστε είμαι Wikipedia freak.) Αλλά το "αμάν μωρέ μ' αυτά" κι από κάτω ένα τέτοιο, μου ήρθε κάπως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.