SCORPIO777 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Κάτι μου λέει ότι ο Wash προσπαθεί να βάλει το spagheti του μέσα στο tortellini της. τιποτα δεν προκειται να κανει.τα φανερα μην τα φοβασαι.σκυλος που γαυγιζει δεν δαγκωνει......
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Για τον Washcloud τον μέγιστο εραστη μιλάμε πάντα; Εγω είμαι σιγουρος οτι η Ευα πετάει τωρα για Ξανθη.
SCORPIO777 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Για τον Washcloud τον μέγιστο εραστη μιλάμε πάντα; Εγω είμαι σιγουρος οτι η Ευα πετάει τωρα για Ξανθη. o μεγιστος εραστης πως κρινεται δηλαδη?
red7genius Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 φορεσα και εγω τα γιορτινα μου με την ευγενικη χορηγια του washcloud!
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 o μεγιστος εραστης πως κρινεται δηλαδη? Απο τα σκάλπ των θυμάτων του
SCORPIO777 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Απο τα σκάλπ των θυμάτων του θα συμφωνησω.και οσο πιο ικανοποιημενα ειναι τοσο πιο συχνα ερχονται για την πιπα της ειρηνης στον ινδιανο.
Toufas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 A forced meme is an attempt at making one's attempt at humor a part of interweb history, or a meme. Differs from actual memes from being: * A: Often unfunny * B: Not having a funny story/copypasta attached to it. Αυτό ακριβώς!! Μόλις είδαμε το ρόζ κινητό είπαμε όλοι μαζί.. δεν κάνουμε ένα meme (παίζει να είσαι ο μόνος οικείος με τον όρο) για να διαδοθεί..; (δεν βρήκαμε απλά ευκαιρία για χαβαλέ) Το προσπαθούμε ακόμα αλλα δυστυχώς το όνειρο μας δεν θα γίνει ποτε πραγματικότητα.. Damn.. Insomnia doesn't follow /b/'s culture ffs.. http://en.wikipedia.org/wiki/Memetics λεει καποιος κατι, και μετα να το λενε ολοι (πως ειναι "ο θειος μου εστειλε ενα παιχνιδι στο software") για να ειναι "κουλ" οκ χαβαλες, αλλα αλλο χαβαλες αλλο το γαμεφσαμε και ψοφησε (alex τα λεφτα μετα) Richard Dawkins coined the word "meme" as a neologism in his book The Selfish Gene (1976) to describe how one might extend evolutionary principles to explain the spread of ideas and cultural phenomena. He gave as examples melodies, catch-phrases, beliefs (notably religious belief), clothing or fashion, and technology such as the arch (τρομερο βιβλιο αυτο, αν θελετε να καταλαβετε γιατι δεν εχετε σχεση, διαβαστε το)
SCORPIO777 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 τιποτα δεν προκειται να κανει.τα φανερα μην τα φοβασαι.σκυλος που γαυγιζειδεν δαγκωνει...... ελα washcloud χιουμορ εκανα.μην κρατας μουτρα,αφου εισαι ωραιος.
washcloud Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 στο τσίφ το έσωσες πάνω που ήμουν έτοιμος να σου πάρω κομμάτι ...όσο για το ωραίος, το ξέρω: 36 χρόνια τώρα η μάνα μου δέχεται συγχαρητήρια τηλεγραφήματα από γνωστούς κι αγνώστους για την επίτευξη... Chrisxxx , άμα πιάσει το "washcloud for president" που ειπώθηκε πρόσφατα, έχεις εξασφασισμένη τη θέση του Υπουργείου Των Ραντεβού
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Λες για τότε που πηγε να σε πνιξει αλλά τελικα καταφερες και σώθηκες;
washcloud Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 ...disregard the last spoiler : Υπουργό Σουφλίου θα σε κάνω... ...με έδρα το Σουφλί
SCORPIO777 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 στο τσίφ το έσωσες πάνω που ήμουν έτοιμος να σου πάρω κομμάτι ...όσο για το ωραίος, το ξέρω: 36 χρόνια τώρα η μάνα μου δέχεται συγχαρητήρια τηλεγραφήματα από γνωστούς κι αγνώστους για την επίτευξη... Chrisxxx , άμα πιάσει το "washcloud for president" που ειπώθηκε πρόσφατα, έχεις εξασφασισμένη τη θέση του Υπουργείου Των Ραντεβού το να μου παρεις κομματι μην το θεωρεις και ευκολο.οσο για το ωραιος στην φωτογραφια μονο μουσια και μαλλια ειδα.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 greek lover με τριχα για πουλοβερ Ωχ, ακομα δεν υπουργοποιηθηκα και πηρα δυσμενη μετάθεση.
washcloud Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 τοσο για το ωραιος στην φωτογραφια μονο μουσια και μαλλια ειδα. ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.