washcloud Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 ...γύρους ; Κι εγώ έλεγα να χτυπήσουμε εκείνη την puttanesca... δις ιζ δε μοσκίτοπρίνσες σπόιλερ. ντεντικέιτιντ.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 MsquitoPrincess που είναι το σκουφάκι σου; Ποτε θα γίνεις χριστουγεννιάτικη;
evabb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 ...γύρους ;Κι εγώ έλεγα να χτυπήσουμε εκείνη την puttanesca... τρωω μονο ασπρες σαλτσες να το ξερεις υγ μην παει το μυαλο σας στο πονηρο
MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 MsquitoPrincess που είναι το σκουφάκι σου; Ποτε θα γίνεις χριστουγεννιάτικη;Δεν θα ασελγήσω στο νταλί μου =ρ εντιτ: washcloud,xoxo,μετά τα """" περάσαμε στα σπόιλερς. εμμονές φορ δε γουίν! =ρ
washcloud Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 ...μωρέ και του πουλιού το γάλα θα σου 'χω ! (το περι πονηρού μυαλού το ενστερνίζομαι και 'γω....ξεκολλήστε!)
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ χάλασα τον Αρκά ρε εσυ για ενα Νταλι κάνεις έτσι;
MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ χάλασα τον Αρκά ρε εσυ για ενα Νταλι κάνεις έτσι; Μετά τα τρίγωνα πανοράματος και τον τερκενλή...αυτό...ιγκνόρ λιστ =ρ
evabb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 O Lucifer που ειναι; στη ρωμη -----Προστέθηκε 1/12/2008 στις 11 : 34 : 50----- η evabb την μια ειναι θετικη με τον washcloud και την αλλη του την λεει.εκ πειρας οφειλω να ομολογησω,οτι ειναι σημαδια φρεσκοερωτευμενης γυναικας. αχ αυτη η πειρα τι μας κανει :lol::lol:
FarCry Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 (τρομερο βιβλιο αυτο, αν θελετε να καταλαβετε γιατι δεν εχετε σχεση, διαβαστε το) ναι ok best-seller. μονο μη μας πεις μετά για god delusion γιατί θα βρέξει
elena blue Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 ναι ok best-seller. μονο μη μας πεις μετά για god delusion γιατί θα βρέξει Ποιο βιβλιο καλε; Εχασα κατι;
teo64x Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 FarCry τελευταία έχεις χάσει λίγο το χιούμορ σου.
Toufas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 ναι ok best-seller. μονο μη μας πεις μετά για god delusion γιατί θα βρέξει The Way of the Superior Man, sperm wars, the selfish gene και το red queen ειναι recommended reads.
FarCry Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ποιο βιβλιο καλε; Εχασα κατι; μπα τίποτα Dawkins at the 34th annual conference of American Atheists on March 21, 2008.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.