Achilles Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Τι έγινε ρε wash, έχεις αϋπνίες, δεν την παλεύεις και spamάρεις; Ή μήπως σου λείπει η Εύα; Τι έγινε ρε γαμώτο, όλοι για ύπνο πήγανε;
teo64x Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Τι έγινε ρε γαμώτο, όλοι για ύπνο πήγανε; No... Not όλοι.
klainmaingr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Και γω (σχεδόν) εδώ ;p (σχεδόν).. Υπότιτλους για το IT crowd ψάχνω γιατί οι άλλοι δεν την παλεύουν με τα british :\
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Τι έγινε ρε wash, έχεις αϋπνίες, δεν την παλεύεις και spamάρεις;..όχι ακριβώς... Ή μήπως σου λείπει η Εύα; ...το μήλο της, ίσως... Τι έγινε ρε γαμώτο, όλοι για ύπνο πήγανε; ναι είμαστε slow και ρομαντικά απόψενες
Lucifer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Και γω (σχεδόν) εδώ ;p(σχεδόν).. Υπότιτλους για το IT crowd ψάχνω γιατί οι άλλοι δεν την παλεύουν με τα british :\ εμεσέν πλζ.
klainmaingr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 You've got mail... edit: welcome back.. πως σου φάνηκε η χριστουγεννιάτικη διάθεση του forum?
klainmaingr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ελπίζω πως δεν το έχει δεί ακόμα Έχει γειά καημένο ινσόμνια..
Chrisxxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μπα του Wash ηταν πιο τραβηγμενο... Εσυ μονο κουδουνια εεεε μπαλακια του κρεμασες. Τι ειναι το IT crowd??
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Chris, Σουφλί είπα ; ...καν' το Βλαδιβοστόκ. Έχουμε ένα προξενείο εκεί, νομίζω.
antonl Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Του εδειξες και το αβαταρ του; Ποιο λες; Αυτό: πρόταση : (νταξ', κοτζάμ Semjâzâ, μην το παραξεφτιλίσουμε...) αυτό: Pappous soulis τα σπασε :D:DΑκολουθεί αφορμή για ban ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ Καλά ήταν παιδιά όσο κράτησε.. τώρα θα μπαίνω με άλλο account μέχρι να μου σηκωθεί το suspension. Farewell. ή αυτό; ..εγώ αρχίζω από τώρα δουλειά Έχει γεμίσει ο κόσμος ρουφιάνους... Χάρηκα που τα λέγαμε klain & washy
Chrisxxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Chris, Σουφλί είπα ;...καν' το Βλαδιβοστόκ. Έχουμε ένα προξενείο εκεί, νομίζω. Θα με στειλεις σε Ρωσιδες!!! Φχαριστω!
klainmaingr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ποιο λες; Αυτό: αυτό: ή αυτό; Έχει γεμίσει ο κόσμος ρουφιάνους... Χάρηκα που τα λέγαμε klain & washy Damn... ρουφιάνος Ελπίζω πως θα γεμίσουμε 5-6 σελίδες μέχρι να ξαναμπεί γιατί δεν τον βλέπω μάχιμο προς το παρόν ;p Spam a lot ppl (plz)
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ποιο λες; Αυτό: πρόταση : (νταξ', κοτζάμ Semjâzâ, μην το παραξεφτιλίσουμε...) αυτό: Pappous soulis τα σπασε :D:DΑκολουθεί αφορμή για ban ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ Καλά ήταν παιδιά όσο κράτησε.. τώρα θα μπαίνω με άλλο account μέχρι να μου σηκωθεί το suspension. Farewell. ή αυτό; ..εγώ αρχίζω από τώρα δουλειά Έχει γεμίσει ο κόσμος ρουφιάνους... Χάρηκα που τα λέγαμε klain & washy ...να 'σαι καλά ρε antonl...ευχαριστώ...μας υποχρέωσες........... (. . . .) Θα με στειλεις σε Ρωσιδες!!! Φχαριστω! ...Chrisxxx, οι μόνες Ρωσίδες εκεί που θα πας, θα έχουν άσπρη γούνα. Πρόσεξε : Δεν είπα θα ΦΟΡΑΝΕ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.