Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Τι ειναι το IT crowd?? http://www.imdb.net is your friend...(or google)
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 ...άμα του 'δινες και google video, θα 'βλεπε και το 1ο επεισόδιο... (εν τω μεταξύ, μας έχει κάνει άνω-κάτω ο jason με το "what is...?" του , και δεν τολμάει να ρωτήσει κανείς τπτ πια...τρώει από ρηφλέξ κράξιμο! )
Chrisxxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Τhresh προτιμω να εχω τη γνωμη απο ανθρωπους το εχουν δει και οχι απο το imdb.
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 ...το google vid πάντως που είπα πριν και τσέκαρα, ψιλοκρύο μου φάνηκε Chris. Που 'ναι οι παλιές καλές βρεττανικές κωμωδίες, τύπου "Yes, (+Prime) Minister"...
status Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μετά από 10 ώρες ύπνο μπορώ να πω ότι θα έπαιρνα έναν υπνάκο ακόμα πριν πάω δουλειά...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Τhresh προτιμω να εχω τη γνωμη απο ανθρωπους το εχουν δει και οχι απο το imdb. όταν ρωτάς τι είναι αυτό σου απαντάμε έτσι... αν ρώταγες όμως αν αξίζει, τι λέει, αν είναι καλή σειρά, θα σου απαντάγαμε αλλιώς προφανώς εμένα πάντως μου αρέσει αρκετά washcloud...
MsquitoPrincess Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Έχω κι εγώ γιορτινό αβατάρ =) Ευχαριστώ τον washcloud o oποίος κατάφερε να μην βάλει σκουφάκι στον Σαλβαντόρ,αλλά γιρλάντες και να τον μετατρέψει από αριστούργημα σε "αριστούργημα+1".
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 ..welcome to the unofficially merry official offtopic thread mood ΜsquitoPrincess ; ) ΤhReSh for Chrisxxx : (...ε, νταξ' , γούστα ειν' αυτά Χάρη, και στο κάτω-κάτω είμαι παλιόγερος...όχι...κάτσε να δεις πως το λένε...α ναι! oldschool εγώ...) ...και δεν είδα και παρά μόνο 5-10 λεπτά απ' το πρώτο επεισίδιο που είπα...Αν και μάλλον έφτασε...
alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Γιατί ρε κάθαρμα;;; Χτες δεν μπήκα καθόλου (εντάξει... λίγο μπήκα)... μεγάλο βήμα
antonl Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Καλός με βρήκατε... ποιον θάβουμε; Edit αλα washcloud:
Achilles Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Γιατί ρε Αλέκο είναι ωραίο σπορ. Αν και γω είμαι με το μέρος σου, και όχι με όλους αυτούς τους κάφρους. Ωραία η τάπα του antonl.
alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Τώρα θα δοκιμάσω να μην μπω 2 μέρες -----Προστέθηκε 2/12/2008 στις 03 : 59 : 43----- Γιατί ρε Αλέκο είναι ωραίο σπορ. Αν και γω είμαι με το μέρος σου, και όχι με όλους αυτούς τους κάφρους. Τι σου κάνουν οι κουραμπίεδες!!! που να σου στείλω κιόλας
Achilles Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Είναι Καρβάλης, γι' αυτό. Αλλά και γω είδες, μέχρι και τραγουδάκι σου έστειλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.