antonl Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 ότι καλύτερο μπόρεσα να κάνω. Κρίμα που ψόφησε και δε κινείται πια. Καταβλήθηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες και τελικά ζει και πάλι (ο σκούφος του πεσε λίγο βαρύς, γι αυτό κι η μικρότερη ταλάντωση ). Το transparency φτιαχ το συ. Όλα έτοιμα πια;
status Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Καταβλήθηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες και τελικά ζει και πάλι (ο σκούφος του πεσε λίγο βαρύς, γι αυτό κι η μικρότερη ταλάντωση ). Το transparency φτιαχ το συ. Όλα έτοιμα πια; Ααχχαχαχα σαν να ψυχορραγεί φαίνεται :Ρ πάντως καλή προσπάθεια..:Ρ
Freakster Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ψήνομαι να γράψω tag, φορέστε σκουφάκι!(μήναςaids:p) αλλά το κόβω να τα λέμε καλοκαίρι πάλι. Αντώνη έγραψες Τεχνητή αναπνοή; Ηλεκτροσόκ; Θαύμα; Status, έστω μια γενειάδα θα πήγαινε στον Οπτιμους Πραιμ
Chrisxxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Απο τις 7 πάλι σερνεται το ιντερνετ και με πεταει καμια φορα... Ακίλις τι εκανες πάλι ρε???
Lucifer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Να ευχαριστήσω και δημόσια τον κλάην μάην για τις φιλότιμες προσπάθειες να μου βρει καλό άβαταρ -αλλά εν τέλει είμαι αθεράπευτα κακόγουστος.
status Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Status, έστω μια γενειάδα θα πήγαινε στον Οπτιμους Πραιμ Βασικά βαριέμαι να τον αφήσω αξύριστο :Ρ
Achilles Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Απο τις 7 πάλι σερνεται το ιντερνετ και με πεταει καμια φορα... Ακίλις τι εκανες πάλι ρε??? Και δω τα ίδια χάλια. Μόλις ξαναήρθε. Α στον διάλο με το δίκτυό τους. ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Εγώ πάντως Chrisxxx δεν φταίω. Να ευχαριστήσω και δημόσια τον κλάην μάην για τις φιλότιμες προσπάθειες να μου βρει καλό άβαταρ -αλλά εν τέλει είμαι αθεράπευτα κακόγουστος. Νομίζω το avatar με την σούβλα είναι πιο ωραίο.
Freakster Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Και ένα για τον Αντώνη, του είμαι υπόχρεος που έσωσε το πράσινο ανθρωπάκι . (και όχι δεν έχω τι άλλο να κάνω )
FarCry Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Καταβλήθηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες και τελικά ζει και πάλι (ο σκούφος του πεσε λίγο βαρύς, γι αυτό κι η μικρότερη ταλάντωση ). βαρέθηκες να πειράξεις όλα τα frames e?
Chrisxxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Και δω τα ίδια χάλια. Μόλις ξαναήρθε. Α στον διάλο με το δίκτυό τους. ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Εγώ πάντως Chrisxxx δεν φταίω. Νομίζω το avatar με την σούβλα είναι πιο ωραίο. Για πιο ωραιο δεν ξέρω πιο νόστιμο είναι σιγουρα Ολη η Θεσσαλονικη ειχε πρόβλημα τελικα Achilles! Δεν ξερω και για αλλου...
Achilles Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Για πιο ωραιο δεν ξέρω πιο νόστιμο είναι σιγουρα Ολη η Θεσσαλονικη ειχε πρόβλημα τελικα Achilles! Δεν ξερω και για αλλου... Πιο νόστιμο από το γιορτινό μου avatar, δεν υπάρχει.
liopyr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Και αθήνα και θεσσαλονίκη και λοιπή ελλάντα. Και forthnet και ΟΤΕ και Οn και HOL και απ'όλα. Δεν υπάρχουν διακρίσεις, πηδήχτηκε το σύμπαν σήμερα.
FarCry Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 λογικά θα πρέπει να έγινε κάτι με το backbone του ΟΤΕ (δε θυμάμαι το όνομα του)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.