Freakster Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ένα ακόμα για τον Φαρ :pppp Και είθε ο Αγιος να σου φέρει bad joke tolerance, this year Parsi, το Ω στην αρχή κάνει το γέλιο ( κλάμα; ) λίγο ταλαίπωρο.. ωχωχωχ και σε σένα
parsifal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Parsi, το Ω στην αρχή κάνει το γέλιο ( κλάμα; ) λίγο ταλαίπωρο.. ωχωχωχ και σε σένα Μπράβο! Σαν τον «κλαυσίγελο» ένα πράμα!
alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 ότι καλύτερο μπόρεσα να κάνω. Κρίμα που ψόφησε και δε κινείται πια. Καταβλήθηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες και τελικά ζει και πάλι (ο σκούφος του πεσε λίγο βαρύς, γι αυτό κι η μικρότερη ταλάντωση ). Το transparency φτιαχ το συ. Όλα έτοιμα πια; Χαρά στο κουράγιο σας.
Achilles Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Πάλι τα ίδια με το internet. Parsifal με το σκουφί, σαν να ομόρφηνες λίγο. Chrisxxx: Γαλοπούλα με σκουφάκι;;;;; Not bad idea
soturin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 alexzzz δεν μπορεί να έχουμε όλοι κόκκινα σκουφιά. πρέπει να ξεχωρίσεις
soturin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Το μπλε είναι εκτός συζήτησης; μπλε κινητό αγόρασες?
klainmaingr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Για να μην πάει και τζάμπα.. Ορίστε η πρόταση που δεν έγινε τελικά δεκτή
ferongr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δε θέλω χάδια βελούδο, θέλω μ**νί γυαλόχαρτο. Και τοτε καμπανες αρχισαν να χτυπαν μεσα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.