Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις είδα μια διαφήμιση... "Γιώτης γκαρνί" ή κάπως έτσι.

Ειλικρινά... πλήρωσαν για αυτό το πράγμα;

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τώρα που έβαλε ίντερνετ και έχει και IE6... Σε ένα μήνα λογικά.

Και κόψε τις μ***κίες! :P

Συγγνώμη.. της έβαλες ίντερνετ και την άφησες με το ΙΕ6; Χάθηκε να τις βάλεις ενα MOZILLA FFS?

alexzzz αυτό ακριβώς είναι (και) το σημερινό πρόγραμμα..

the best :D

Σήμερα δεν έχω και κόσμο οπότε θα πέσει τρελό λιώσιμο.

Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις και κανένα 20λεπτο οφφλάιν πριν, κι εγώ μια χαρά είμαι.

Συγγνώμη.. της έβαλες ίντερνετ και την άφησες με το ΙΕ6; Χάθηκε να τις βάλεις ενα MOZILLA FFS?

Τι λες βρε βλάσφημε. Σιγά μην πιάσω αυτό το πράγμα στο mouse μου. Opera έβαλα. Αλλά δεν είναι δύσκολο να ξεχαστεί και να ανοίγει τον IE γενικά.

Δημοσ.
Αν εξαιρέσεις και κανένα 20λεπτο οφφλάιν πριν, κι εγώ μια χαρά είμαι.

Τι λες βρε βλάσφημε. Σιγά μην πιάσω αυτό το πράγμα στο mouse μου. Opera έβαλα. Αλλά δεν είναι δύσκολο να ξεχαστεί και να ανοίγει τον IE γενικά.

Προσπερνώ τις προσβολές για το firefoxάκο μου και σου λέω γιατί δεν διέγραψες απο προσώπου γής τον χειρότερο browser που έχει φτιάξει ποτέ άνθρωπος..!??

Δημοσ.
Προσπερνώ τις προσβολές για το firefoxάκο μου και σου λέω γιατί δεν διέγραψες απο προσώπου γής τον χειρότερο browser που έχει φτιάξει ποτέ άνθρωπος..!??

Τον οπερα εννοεις ε; Ίδια απορία είχα και εγώ.

Δημοσ.

Γιατί να τον διαγράψω τον καημένο το Firefox;

Δημοσ.

Όχι, τον ΙΕ εννοώ.. Πιο μεγάλο τρυπητήρι δεν υπάρχει πιστεύω. Ο Όπερα δεν είναι κακός. Ιδιαίτερα οι τελευταίες εκδόσεις του. Αλλα απο τότε που έπισα τον firefox στα χέρια μου, ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ!

Μέχρι νεωτέρας φυσικά.

• Super Moderators
Δημοσ.
ρε παιδια με ιδιοκτητο στη forthnet,παω μια χαρα....

ναι γιατί το ιδιόκτητο της Forthnet δεν έχει σχέση με το OTEGLOBE...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...