alexzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις είδα μια διαφήμιση... "Γιώτης γκαρνί" ή κάπως έτσι. Ειλικρινά... πλήρωσαν για αυτό το πράγμα;
klainmaingr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Τώρα που έβαλε ίντερνετ και έχει και IE6... Σε ένα μήνα λογικά. Και κόψε τις μ***κίες! Συγγνώμη.. της έβαλες ίντερνετ και την άφησες με το ΙΕ6; Χάθηκε να τις βάλεις ενα MOZILLA FFS? alexzzz αυτό ακριβώς είναι (και) το σημερινό πρόγραμμα.. the best Σήμερα δεν έχω και κόσμο οπότε θα πέσει τρελό λιώσιμο.
teo64x Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Αν εξαιρέσεις και κανένα 20λεπτο οφφλάιν πριν, κι εγώ μια χαρά είμαι. Συγγνώμη.. της έβαλες ίντερνετ και την άφησες με το ΙΕ6; Χάθηκε να τις βάλεις ενα MOZILLA FFS? Τι λες βρε βλάσφημε. Σιγά μην πιάσω αυτό το πράγμα στο mouse μου. Opera έβαλα. Αλλά δεν είναι δύσκολο να ξεχαστεί και να ανοίγει τον IE γενικά.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ισως θα πρεπει να ξαναπας σπιτι της να της δειξεις πως δουλευει ο opera Eυκαιριες ψαχνεις μπαγασα...
teo64x Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Why do I even bother to reply? Μπες msn by the way.
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 εξαφάνισε ό,τι shortcuts του Ι.Ε. υπάρχουν, και rename το .exe του. να τα προSEXουμε τα κορίτσια...
klainmaingr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Αν εξαιρέσεις και κανένα 20λεπτο οφφλάιν πριν, κι εγώ μια χαρά είμαι. Τι λες βρε βλάσφημε. Σιγά μην πιάσω αυτό το πράγμα στο mouse μου. Opera έβαλα. Αλλά δεν είναι δύσκολο να ξεχαστεί και να ανοίγει τον IE γενικά. Προσπερνώ τις προσβολές για το firefoxάκο μου και σου λέω γιατί δεν διέγραψες απο προσώπου γής τον χειρότερο browser που έχει φτιάξει ποτέ άνθρωπος..!??
Freakster Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Προσπερνώ τις προσβολές για το firefoxάκο μου και σου λέω γιατί δεν διέγραψες απο προσώπου γής τον χειρότερο browser που έχει φτιάξει ποτέ άνθρωπος..!?? Τον οπερα εννοεις ε; Ίδια απορία είχα και εγώ.
teo64x Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Προσπερνώ τις προσβολές για το firefoxάκο μου και σου λέω γιατί δεν διέγραψες απο προσώπου γής τον χειρότερο browser που έχει φτιάξει ποτέ άνθρωπος..!?? Γιατί να τον διαγράψω τον καημένο το Firefox;
klainmaingr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Όχι, τον ΙΕ εννοώ.. Πιο μεγάλο τρυπητήρι δεν υπάρχει πιστεύω. Ο Όπερα δεν είναι κακός. Ιδιαίτερα οι τελευταίες εκδόσεις του. Αλλα απο τότε που έπισα τον firefox στα χέρια μου, ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ! Μέχρι νεωτέρας φυσικά.
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 τον internet explorer εννοούσε ρε edit : αν και χρήστης ff ο klain...με πρόλαβε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδια με ιδιοκτητο στη forthnet,παω μια χαρα.... ναι γιατί το ιδιόκτητο της Forthnet δεν έχει σχέση με το OTEGLOBE...
teo64x Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Αν διέγραφα τον IE θα πηγαίναμε την ίδια μέρα για format.
red7genius Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Θα με χρήσω ιππότη και τζεντάι και άμα ξεμεθύσω σας λέω και γκουντ-μπάι
gnsX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Άσχετο αλλά το ιντερνετ δεν σερνεται και τόσο,για κοννχ λεω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.