ioanna_b Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 http://majman.net/fly_loader.html νομίζω ότι έχω πεθάνει από τη βαρεμάρα και γράφει το στοιχειωμένο πνεύμα μου..
FarCry Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 vucubcaxis (1 month ago) I like the RA2 version. RA3 is OK, but looks kind of bourdelo version zhshsG7 (2 weeks ago) bourdelo? lol!! Anyways, if by bourdelo u mean what i think u mean (fucked up) i agree ντάξει ψόφησα δεν υπάρχει αυτό
poscaman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 τι ωραια μερα ρε.την παλευετε;;; εδω πατρα εχει 18 βαθμους! και ειναι 3 Δεκεμβρη σημερα.ΠΟΤΕ θα πεσουν τα χιονια να παω Καλαβρυτα γμτ...
FarCry Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 μπα δεν έχει να λέει κάτι. εμείς εδώ έχουμε 1-3 και το βραδυ - και δεν χιονίζει.... για να χιονίσει πρέπει να φέρει σύννεφα για βροχή
alexzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 τι ωραια μερα ρε.την παλευετε;;; εδω πατρα εχει 18 βαθμους! και ειναι 3 Δεκεμβρη σημερα.ΠΟΤΕ θα πεσουν τα χιονια να παω Καλαβρυτα γμτ... Γίνεται να μην χιονίσει καθόλου;;; Στα διάλα πια με την κρύα αηδία...
ioanna_b Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 μα είναι δυνατόν να πετάξω σπόντα σε αυτόν που θα βάλει σκούφο στο μελλοντικό μου αστέρι..?τσ τσ..ποτέ..!
poscaman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Γίνεται να μην χιονίσει καθόλου;;; Στα διάλα πια με την κρύα αηδία... νερακι το καλοκαιρι απο που θα πιεις ροζοποντιε ;; μα είναι δυνατόν να πετάξω σπόντα σε αυτόν που θα βάλει σκούφο στο μελλοντικό μου αστέρι..?τσ τσ..ποτέ..! στα χναρια του koritsi_gia_PC
alexzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 νερακι το καλοκαιρι απο που θα πιεις ροζοποντιε ;; Από την βρύση... χρόνια τώρα. Και δεν είπα να μην βρέξει. Γουστάρω βροχή... πολύ κιόλας. Για το χιόνι μίλησα... το χιόνι και τα καρναβάλια. Αν υπάρχουν 2 πράγματα που με εκτροχιάζουν είναι αυτά.
Toufas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 farcry σε ποια πολη εισαι? bradford (pakiford που ελεγε και ο pyro) χιονιζε χτες παντως
FarCry Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 farcry σε ποια πολη εισαι?bradford (pakiford που ελεγε και ο pyro) χιονιζε χτες παντως είμαι χαμηλά near λονδίνο...
poscaman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Από την βρύση... χρόνια τώρα. Και δεν είπα να μην βρέξει. Γουστάρω βροχή... πολύ κιόλας. Για το χιόνι μίλησα... το χιόνι και τα καρναβάλια. Αν υπάρχουν 2 πράγματα που με εκτροχιάζουν είναι αυτά. χιονιζει στο χωριο σου; εμενα στο δικο μου ποτε.ουτε στην πατρα.2 φορες εχει χιονισει τα τελευταια 50 χρονια
alexzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 χιονιζει στο χωριο σου; εμενα στο δικο μου ποτε.ουτε στην πατρα.2 φορες εχει χιονισει τα τελευταια 50 χρονια Κάθε χρόνο χιονίζει. Όχι πάντα τραγικά πράγματα αλλά είχαμε και 1 μέτρο χιόνι κατά καιρούς. Και επειδή μας γράφουν στα κάκαλα τους (και ας είμαστε 2 μέτρα από τον αυτοκινητόδρομο [αν δείτε τις διαφημίσεις στην tv για τα έργα θα δείτε... "Άγιος Ανδρέας- Στρυμώνας"] ) κάνουμε 2 μέρες να ξεκολλήσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.