alexzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, αλλά ούτε για καφέ μπορείς να πας. Άσε που πρέπει να καθαρίζεις και τον διάδρομο. Το χειρότερο βέβαια ήταν όταν ήμουν φαντάρος. Μέσα σε 2 ώρες πάνω από 1.5 μέτρο χιόνι και όλο αυξανόταν. 1+ εβδομάδα αποκλεισμένοι και χωρίς ρεύμα ήμασταν.
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 το χιόνι και τα καρναβάλια. Αν υπάρχουν 2 πράγματα που με εκτροχιάζουν είναι αυτά. ...this is the end of a beautiful friendship.
alexzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 ...this is the end of a beautiful friendship. Άμα το ήξερα θα το είχα πει εδώ και καιρό
antonl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα wash. [...] 1+ εβδομάδα αποκλεισμένη και χωρίς ρεύμα [...]
Achilles Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 :lol::lol::lol::lol: Antonl είσαι κορυφή!!! alexzzz πρόλαβες και έκανες edit ρε κουφάλα, πριν πάρουμε screenshot.
alexzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα wash. Το παραποίησες... δεν έγραψα αυτό
antonl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Πιστεύει ότι θα το σώσει τώρα που το διόρθωσε; Το παραποίησες... δεν έγραψα αυτό 10 λεπτά περίμενα να το γράψω για να φανεί μετά πως το έκανες edit αν το διόρθωνες. Για ερασιτέχνες μας πέρασες;
alexzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Πιστεύει ότι θα το σώσει τώρα που το διόρθωσε; 10 λεπτά περίμενα να το γράψω για να φανεί μετά πως το έκανες edit αν το διόρθωνες. Για ερασιτέχνες μας πέρασες; Προσπαθώ να πιαστώ από όπου μπορώ
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Άμα το ήξερα θα το είχα πει εδώ και καιρό ...έτσι, ε ; Καλά. Θα δεις. Θα δεις πόσο θα δεις. Τέρμα τα χαϊδέματα. This means war. Θα βγάλω ό,τι άπλυτο και πλυμένο έχεις, στη φόρα. αρχίζω αντικαλημέρα antonl
alexzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Άστα αυτά και δώσε μου την άδεια να κάνω την υπογραφή σου αφίσα να την κρεμάσω στο γραφείο. Από καιρό σκέφτομαι να το κάνω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Τέσσερις ωρίτσες έλειψα, 120 post γίνανε... yeap major spam Βλέποντας τα tags (θα σας μπαναρω, φορέστε σκουφάκι!(xmas:p)) δε νομίζω πως είχα κι άλλη επιλογή ευτυχώς το δικό μου δεν χρειάζεται, τα angel wings φτάνουν
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 ThReSh , έχεις εν μέρει δίκαιο - αλλά αυτό που μετράει είναι το merry σ' αυτά τα μέρη ...αυτές τις μέρες ...οπότε ψήσου : ροζούλη, σ' εξουσιοδοτώ εν λευκώ να την βάλεις όπου θέλεις την υπογραφή ...μου ...αρκεί εννοείται να προσέχεις πού την βάζεις ...για δικό σου καλό ...ειδικά αν το αφεντικό είναι θηλυκό και υπάρξει συνέχεια με τα κρεμάσματα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 ThReSh , έχεις εν μέρει δίκαιο - αλλά αυτό που μετράει είναι το merry σ' αυτά τα μέρη ...αυτές τις μέρες ...οπότε ψήσου : sorry man but wtf is this shit?
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 use your imagination ...και τα γυαλιά πρεσβυωπίας ...senile member
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.