FarCry Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 sorry man but wtf is this shit? δώρα κρέμονται από τα χερια σου
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 o FarCry μόλις κέρδισε ένα κουτί λουκούμια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 use your imagination ...και τα γυαλιά πρεσβυωπίας ...senile member
FarCry Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 o FarCry μόλις κέρδισε ένα κουτί λουκούμια βρε θες να μου χαλάσεις τα δόντια?
MsquitoPrincess Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 ThReSh , έχεις εν μέρει δίκαιο - αλλά αυτό που μετράει είναι το merry σ' αυτά τα μέρη ...αυτές τις μέρες ...οπότε ψήσου : ροζούλη, σ' εξουσιοδοτώ εν λευκώ να την βάλεις όπου θέλεις την υπογραφή ...μου ...αρκεί εννοείται να προσέχεις πού την βάζεις ...για δικό σου καλό ...ειδικά αν το αφεντικό είναι θηλυκό και υπάρξει συνέχεια με τα κρεμάσματα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.-=ρ
SCORPIO777 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 o FarCry μόλις κέρδισε ένα κουτί λουκούμια στα ροζ και στα λουκουμια ειναι το μυαλο σας.μονο τα συκα λειπουν.
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 "." "." "." "να" "τονίσω" "ότι" "το" "ζόρι" "της" "MSquitoprincess" "είναι" "τα" "spoilers" "στο" "quoted" "post" "." "Mην" "πάει" "αλλού" "το "μυαλό" "σας" "." "Μsquitoprincess" "," "είχες" "δίκιο" "," "είμαι" "αθεράπευτος" "ψεύτης". "Ξέρεις" "εσύ". " Όπως" "βλέπεις" "όμως" "ούτε" ένα" "spoiler" "εδώ" "." ΤhReSh, SCORPIO777 , φέρε ό,τι νομίζεις. Ιτς ε φρη τόπικ.
SCORPIO777 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 SCORPIO777 , φέρε ό,τι νομίζεις. Ιτς ε φρη τόπικ. αστο καλυτερα γιατι αμα αρχισω να φερνω εγω εχω σιγουρο ban.θα του φτιαξω την μερα του lucifer.
klainmaingr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ο ΘΕΙΟΣ ΜΠΑΝΙΑΣ!!!!! ΧαΧΑχααΧΑχαΧΑχαχΑΧΧαΧΑΑχχαΧΑΧΑΧΑ Θεός.. όποιος το έγραψε έιναι θεός... Τελικά το καταπληκτικό πρόγραμμα της ορκομωσίας κόπηκε στη μέση απο έκτακτη δουλειά.. Oh well.. to be continued edit: Το παραπάνω μου θυμίζει λιπαρά, λαδίλα και αηδία Σκοτώστε με
antonl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Toufas δική σου κατασκευή είναι το παραπάνω;
FarCry Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 ευχαριστω δεν κανει τιποτα. ψήνεσαι να πάρουμε μέρος στο reality με τι γρίπη? 3000 λίρες είναι αυτές....τι λες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.