antonl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 @Toufas: ΟΚ απλά το σκηνικό και οι πρώτες ύλες μου θύμισαν Αγγλία και μιας κι είσαι του χώρου είπα μήπως και... :>
Toufas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 τι γριπες? antonl αμερικα φακ γιεα ειναι αυτο
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 αστο καλυτερα γιατι αμα αρχισω να φερνω εγω εχω σιγουρο ban.θα του φτιαξω την μερα του lucifer. ...τί είχες δλδ κατά νου ; Κα'να τέτοιο ;
FarCry Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 τι γριπες? http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2439308&postcount=1
Toufas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 το ποδι μου ειναι πιο ωραιο απο την μαπα της
antonl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Θέλω να πιστεύω πως η μάπα της είναι κάποια Paint-ια του wash
klainmaingr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Here it comes! Merry christmas everyone Όποιον ξέχασα παρακαλώ να το ποστάρει εδώ. Είδα μόνο τα πόστ απο τις 1-2 τελευταίες σελίδες και λειτούργησα.. Ο χώρος είναι αρκετός για άλλους τόσους Antonl εσυ είσαι κεντρικότατα! () (ναι βαριόμουν τόσο πολύ) Καλησπέρα.. edit: fixed size and added more ppl
liopyr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 klainmaingr τελικά το μούσι μου, πολύ μπερδεύει την εικόνα σε μικρό μέγεθος... Άμα τυχόν έχεις κρατήσει κάνα project χωρίς το μούσι ρίχτο εδώ... edit: Επίσης δεν με έχεις βάλει στην ..οικογένεια του
antonl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Θέλω αυτόγραφο. Αν και μ έκανες λίγο πιο στρουμπουλό. Τελικά το καταπληκτικό πρόγραμμα της ορκομωσίας κόπηκε στη μέση απο έκτακτη δουλειά.. Πάντως αν η έκτακτη δουλεία ήταν το project του προηγούμενου post, πρέπει να προαχθείς σε super admin λόγω επαγγελματικής ευσυνειδησίας
klainmaingr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Rofl!! Όχι ρε τελείωσα και τώρα περιμένω να κλείσω Liopyr crap!! Adding you και σου δίνω και άμουση φωτό άν έχω edited Μόνο που δεν έχω άμουση φωτό :|
SCORPIO777 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 ...τί είχες δλδ κατά νου ;Κα'να τέτοιο ; γιατι φοραει η κοπελα τοσα ρουχα.εχει κρυωσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.