andreapaog328 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 ακομα και στο πισι σου,ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ αμα δεν είχες ρεύμα την οθόνη θα την είχες για καθρέφτη:lol:
poscaman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 να τονισω εδω οτι το προβλημα μου αφορα μονο τον συγκεκριμενο ηλεκτρολο.
gnsX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ooo φτάνει με τα κόκκινα,ο super-santa είναι πράσινος,αλλάχτε τα
teo64x Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Έτσι, έτσι, να τα ακούνε αυτά. Ηλμηχ power. να τονισω εδω οτι το προβλημα μου αφορα μονο τον συγκεκριμενο ηλεκτρολο. Δε θα μου ζητήσεις μια μέρα ένα ποτήρι ρεύμα; Θα σου πω εγώ.
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ο Thresh είναι VIP ..."Very Important Podia" ; ! ...συνεχίζω τις προσπάθειές μου για ψήσιμο πάντως : )
andreapaog328 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 να τονισω εδω οτι το προβλημα μου αφορα μονο τον συγκεκριμενο ηλεκτρολο. α οκ τότε το παίρνω πίσω
teo64x Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 να μαντέψω toufas, linux? Αν η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι καταφατική, τότε μου λύνονται μερικές απορίες για την υπογραφή του Τούφα.
MsquitoPrincess Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Βάλε και τον Νταλι της mosquito να σβήσω κάποια από τις 3 κίτρινες Φορτώνεις στον κλαηνμαην τις δικές σου ανομίες ρε?Btw,no need for that =)A,και οι κίτρινες αφαιρέθηκαν λόγω χριστουγεννιάτικου κλίματος.Γιε =)
Chrisxxx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Θα το εκανα εγω αλλα... χμ... εχει χαλασει το κλικ του mouse μου...
status Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ooo φτάνει με τα κόκκινα,ο super-santa είναι πράσινος,αλλάχτε τα Μην μας πείς είναι και συμβατός με το ROHS?
alexzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 klain... υποκλίνομαι. Απλά υποκλίνομαι. alter ego, μην αμολύσεις καμμία "τζούφια", γιατί βρίσκομαι σε μειονεκτική θέση... Μια οικογένεια είμαστε ρε, τι πειράζει; Το πράσινο ανθρωπάκι του alexzz , έμεινε ξεσκούφωτο, τον ρίχνει και στον ελέφαντα.. Μηνας κατά του aids ρεεεεε. Σκουφωθείτε! Υπήρξε μια προσπάθεια να σκουφοθεί ο πράσινος αλλά μένει ακίνητος. Δεν θα τους χαλάσω εγώ την ερωτική ζωή.
liopyr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Υπήρξε μια προσπάθεια να σκουφοθεί ο πράσινος αλλά μένει ακίνητος. Δεν θα τους χαλάσω εγώ την ερωτική ζωή. Σκουφώθηκε και εν κινήσει, νομίζω ο antonl το είχε φτιάξει... (απλά είχε χάσει λίγο φόρα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.