alexzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Σκουφώθηκε και εν κινήσει, νομίζω ο antonl το είχε φτιάξει...(απλά είχε χάσει λίγο φόρα) Κλινικά νεκρός ήταν ρε...
liopyr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Κλινικά νεκρός ήταν ρε... Δεν ξέρεις εσύ από έρωτα...
alexzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρεις εσύ από έρωτα... Τάντρα έκανε δηλαδή;
klainmaingr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Well επειδή βλέπω οτι έχω ξεχάσει ΠΑΡΑ πολλούς αύριο που θα έχω πάλι πρόσβαση στο psd θα μπούνε όλοι όπως πρέπει.. Όσο για τους λινουξάδες. Έβαλα τον tux ως αντιπρόσωπο όλων τους και γι αυτό τον έβαλα και κεντρικότατα. Yo ho ho ! -----Προστέθηκε 3/12/2008 στις 10 : 25 : 13----- εγω που ειμαι?? Βιτρίνα είσαι.. αλλα με το παλιό avatar (pedo) που είναι πιο βολικό ;P
alexzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Βάλε 5 μπαρμπαδελάκια και πες ότι είναι αεροφωτογραφία ρε
Chrisxxx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 και τον forum's king βάλε! α, τον έβαλες...
alexzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 και τον forum's king βάλε! α, τον έβαλες... Και δεν τον βλέπω και την μπηχτή δεν πιάνω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 από ποτε τα διαβολάκια έχουν φτερά αγγέλων? o Hellspawn (Al Simons) απέκτησε God Powers και τα φτερά πήγαιναν πακέτο ..."Very Important Podia" ; ! ...συνεχίζω τις προσπάθειές μου για ψήσιμο πάντως : ) ελπίζω Πόδια και όχι Ποδιά... μπα ούτε αυτό (για δοκίμασε για σκούφο )
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 μπα ούτε αυτό (για δοκίμασε για σκούφο ) ...είσαι ένας στυγνός ρομαντικός εκβιαστής
ferongr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Πωωωωωωω, γμτο το Athen's Heart σας ρε, που μου κλεισατε το ενα ρευμα της Πειραιως και εκανα 45 λεπτα να φτασω σπιτι μου. In other news, αυριο επισκεπτομαι την ομορφη (?) Καλαματα. Ειχε ποτε καλο δρομο μεταξυ Τριπολης-Μεγαλοπολης? Φαινονται κατι γεφυρες που γλυτωνουν κομμαται απ το κατηφορικο στροφιλικι, αλλα δεν ξερω αν δουλευαν ποτε.
antonl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Σκουφώθηκε και εν κινήσει' date=' νομίζω ο antonl το είχε φτιάξει...(απλά είχε χάσει λίγο φόρα)[/quote'] Κλινικά νεκρός ήταν ρε... Επειδή είσαι αχάριστος συκοφάντης:
teo64x Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Επειδή είσαι αχάριστος συκοφάντης: Respect...
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 ...τα σέβη μου στον πληκτρολογιότατο antonl... *...συνεχίζω ακάθεκτος επίσης τις προτάσεις μου προς ThReSh : (...όσο έχουμε Paint.NET , έχουμε κι ελπίδες !)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.