Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 *...συνεχίζω ακάθεκτος επίσης τις προτάσεις μου προς ThReSh : (...όσο έχουμε Paint.NET , έχουμε κι ελπίδες !) δεν φαινόταν που δεν φαινόταν καλά η θεϊκή μάσκα του Spawn, τώρα δεν φαίνεται απολύτως τπτ (το ξέρω είναι κάπως δύσκολο )
Vatos_locos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 βάλτο ρε και μην παραπονιέσαι για ένα μήνα θα είναι ouaaa όλοι βάλαμε safe sex λέμε safe xmas σκουφάκια όλοι PS εγώ έχω καπέλο
washcloud Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 (Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά μου την έδωσε που ντε και καλά θέλεις σκούφο, ακριβώς για να μη χαλάσει η μόστρα του Spawn έβαζα δωράκια κια χαζά, γι' αυτό του τον φόρεσα μέχρι τη μέση του "προσώπου"...)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 hahahahahaha, οκ my bad τότε
washcloud Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 (κουφαλίΣΤα, δε λες να ακούσεις τον Vatos και να το φορέσεις...καλάαααααααα...) ...παρά λίγο να του φόραγα του Spawn ΑΛΛΟ "σκουφάκι", έτσι για να δεις εσύ, αλλα΄νταξ... Θα την παλαίψω αλλιώς
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 (κουφαλίΣΤα, δε λες να ακούσεις τον Vatos και να το φορέσεις...καλάαααααααα...) ...παρά λίγο να του φόραγα του Spawn ΑΛΛΟ "σκουφάκι", έτσι για να δεις εσύ, αλλα΄νταξ... Θα την παλαίψω αλλιώς yes i feel the spirit of Christmas...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ok το 2ο που κρατάει το σκουφί λες και είναι το κεφάλι του Santa (GORE FTW), απλά τα ΣΠΑΕΙ
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μάλλον τα πήρε ο διάολος Αν τα πήρε κανείς άλλος λογικά θα μας τα ξαναδώσει. Εκτός κι αν τα πήγε πολύ άκρη και δεν τα φτάνει τώρα.
Freakster Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ένα ακόμα για τον Τούφα Rudolf the Xmas Pimp
littlelouievegos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ok το 2ο που κρατάει το σκουφί λες και είναι το κεφάλι του Santa (GORE FTW), απλά τα ΣΠΑΕΙ Post 16666 Τυχαιο και αυτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.