Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 τον soturin τον έφαγε η μαρμάγκα, που χάθηκε?
klainmaingr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Sorry παίδες.. ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι γμτ... Status πες οτι μπήκες ;p Θέλω κάποιος να με βοηθήσει με τοn soturin γιατί δεν βγάζω άκρη τι ακριβώς δείχνει το avatar για να βρώ κάτι adjusted
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Πάντως τα μηνύματα στα profiles αδικούνται. Μεσ στην αφάνεια είναι. soturin 's profile
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 http://www.rathergood.com/gaybar/ αυτό το gay bar?
Achilles Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ThReSh, ο χρόνος αντίδρασής σου στον όρο gay bar, είναι ανησυχητικά απειροελάχιστος. Just kidding. No offense.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 google is my friend... (άσε που θυμόμουν το συγκεκριμένο video)
Chrisxxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ...επισήμανση : επειδή θα τρίζουν τα κόκκαλα του Νταλή, και ακόμα περισσότερο τα δόντια της MSquito, βάλε (ιφ πόσιμπλ) το ρολογάκι ψηλά, κεντρικά...(μη σου πω δίπλα απ' το insomnia logo... "Σκηνοθετικά" δένει πολύ καλύτερα... ) (κι αν αναρωτιέσαι "και τί θα το κάνω το αστέρι" , εχ...αργότερα μεσ' την ημέρα θα σου έχω "λύση" γι' αυτό... ) Χαχαχα, και εγω για τον Νταλί αυτό σκεφτηκα καδράκι πάνω δεξιά, να δείξουμε οτι εχουμε και επίπεδο... Αν και ειναι πολύ καλή και η ιδέα του Κλαιν. Είδες Αλεξ και ο forums king μέσα Αν και προσωπικά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.
Achilles Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 klainmaingr η φώτο είναι άπαιχτη, αλλά βάλε και κανένα κουραμπιέ, κανένα μελομακάρονο, καμιά βασιλόπιτα, κατιτίς γλυκό...
status Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 klainmaingr η φώτο είναι άπαιχτη, αλλά βάλε και κανένα κουραμπιέ, κανένα μελομακάρονο, καμιά βασιλόπιτα, κατιτίς γλυκό... Κανένα βιασμένο ελαφάκι από τον άγιο Βασίλη...ξέρεις οικογενειακά πράγματα..:Ρ
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μας βγάζω off-topic () κι ίσως η είδηση να ταίριαζε καλύτερα στο thread με τα "περίεργα νέα" αλλά... και η Αυστραλία είναι ροζ.
status Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μας βγάζω off-topic () κι ίσως η είδηση να ταίριαζε καλύτερα στο thread με τα "περίεργα νέα" αλλά... και η Αυστραλία είναι ροζ. Αααα ρε alexzzz σε λάθος χώρα ζεις..:Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.