klainmaingr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ακόμα ένα update. Νομίζω οτι ελάχιστοι λείπουνε πλέον.
Achilles Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ωραίος ρε klain, αλλά τι θα φάμε όλοι εμείς; Και μην πεις εμένα, σε σκότωσα.
status Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ακόμα ένα update. Νομίζω οτι ελάχιστοι λείπουνε πλέον. Θεέ! (δέκα χαρακτήρες αλλά βέβαια το quote δεν πιάνεται...αχχχ άδικη κοινωνία..:Ρ)
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 θέλω και εγώ να μπω.. Καλησπέρα σας Είσαι ήδη μέσα και μας κοιτάς αφ υψηλού...
klainmaingr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Indeed.. απο τις πιο high class θέσεις έχεις ;p Δίπλα στον hal είσαι. edit: Φυσάει παντού ΤΟΣΟ πολύ όσο εδώ; Τρομακτικές καταστάσεις :\
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ωρέ klain, δεν βάζεις το link της εορταστικής φωτογραφίας στην υπογραφή σου να μην το ψάχνω κάθε φορά που αλλάζουμε σελίδα; Επίσης, πολύ σα να με στριμώχνεις σιγά-σιγά...
klainmaingr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δεν το βάζω γιατί αλλάζει κάθε λίγο και λιγάκι η φωτό (έχει αλλάξει πάνω απο 10 φορές απο χθές) οπότε αν κάθε φορά που την ανανέωνα άλλαζα και υπογραφή.. άστα βράστα Όσο για σένα θέλω να βρώ κάτι χαρακτηριστικό να βάλω γιατί καλό το κενό άβαταρ αλλα δεν είναι σαφές για όλους ;p
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δε με πειράζει. Οι λίγοι γνώστες (και κυρίως εγώ ) καταλαβαίνουν!
ioanna_b Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Indeed.. απο τις πιο high class θέσεις έχεις ;pΔίπλα στον hal είσαι. edit: Φυσάει παντού ΤΟΣΟ πολύ όσο εδώ; Τρομακτικές καταστάσεις :\ bright star is watching you.. :ppp απάντηση στο edit..Αεροδρόμιο Σπάτων φυσάααει too. Χρήσιμη άχριστη πληροφορία..Δωδεκάνησα, Νησιά Αιγαίου πάνικ air attack..αυτά.
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 gnsX με γεια το avatar; Δεν το βλέπω να ναι στο εορταστικό κλίμα πάντως...
washcloud Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 τί βιάζεσαι ρε γιάννα...είπαμε περίμενεεεεεεεε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.